Serie A: Torino - Verona

Julkaistu: 22.07.2020 12:08


Serie A: Torino - Verona
Serie A | Torino - Verona | 22:45
Eaglebet Eaglebet
Katso ilmaiseksi
Live Stream: Unibet.com
Katso kaikki Serie A ottelut suorana ja ilmaiseksi netissä! Unibet näyttää kaikki Serie A-ottelut suorina lähetyksinä. Siirry katsomaan otteluita Unibetin sivustolle suoraan tästä.

Serie A:n keskiviikko-illassa Torino saa vieraakseen Veronan.

Moreno Longon suojatit löytyvät 34. kierroksen jälkeen sijalta 15. Piste-eroa neljä kierrosta ennen kauden loppua putoamisviivan alapuolella olevaan Lecceen on kahdeksan pistettä, joten sarjapaikan suhteen Toro alkaa olla kuivilla.

COVID-tauon jälkeen Torino on yhdeksästä pelaamastaan ottelusta kerännyt 10 pistettä. Voittoja on kertynyt kolme.

Viime kierroksella Torino jäi vieraskentällä isäntänä toimineen Fiorentinan jalkoihin. Ottelu sai Toron kannalta shokkialun, kun pallo kimposi jo toisella minuutilla Lyancon kautta omaan maaliin. Torino ei päässyt ottelussa oikein missään vaiheessa kunnolla pelin päälle, yhtä tolppaa hiponutta puskua lukuunottamatta. Violan Patrick Cutrone sinetöi ottelun loppulukemiksi 2-0 75. minuutin paikkeilla.

Keskikentän Sasa Lukic on tänään sivussa korttitilin täytyttyä viime ottelussa. Loukkaantumisten vuoksi sivussa ovat puolustaja Armando Izzo sekä keskikentän Daniele Baselli.


Verona voi viimeiset ottelunsa pelata vailla panoksia. Euro-paikat ovat karanneet jo tavoittamattomiin, eikä sarjapaikankaan suhteen ole pelättävää. Gialloblu majailee sarjassa sijalla yhdeksän kerättyään 45 pistettä 34:stä ottelustaan.

Gialloblun viimeaikainen vire on ollut kaukana parhaasta. Alla on viisi voitotonta ottelua, ja tauon jälkeen Ivan Jurićin miehistö on yhdeksästä ottelusta raapinut ainoastaan kaksi täyttä pistepottia. Tappioita on noissa otteluisa kertynyt kolme, ja neljästi on päädytty pistejakoon.

Viime lauantaina Verona laittoi kotonaan sarjan kuumimman joukkueen, Atalantan hyvin ahtaalle. Gialloblu pysyi lähes koko ottelun ajan La Dean kyydissä. Vieraiden Duvan Zapata vei Atalantan johtoon toisella jaksolla, kun ottelu oli vanhentunut noin 50 minuuttia. Pisteen Veronalle pelasti kuitenkin vain vajaat 10 minuuttia myöhemmin Matteo Pessina.

Veronan "huonon" vireen yksi osasyy löytyykin mitä todennäköisimmin sen vastustajista tauon jälkeen. COVID-tauon jälkeen Gialloblu on kohdannut Atalantan lisäksi mm. Napolin, AS Roman, Interin sekä vasta eilen tauon jälkeen ensimmäisen tappionsa AC Milanin käsittelyssä kärsineen Sassuolon.

Sofyan Amrabatin korttitili on täynnä, joten marokkolainen keskikenttäpeluri ei ole tänään Veronan kokoonpanossa. Amrabatin lisäksi sivussa lienevät puolustajat Salvatore Bocchetti, Pawel Dawidowicz sekä Marash Kumbulla.

Vähämaalinen ottelu luvassa?


Torino on lähellä sarjapaikkansa varmistamista, ja tasapelikin olisi varmasti ihan tyydyttävä tulos tästä ottelusta Moreno Longon ryhmälle. Torino kohtaa seuraavassa ottelussaan sunnuntaina SPALin, ja on hyvin mahdollista, että tuohon otteluun säästetään tässä vaiheessa suurimmat paukut. Verona pelaa jo vailla panosta. Kummankaan joukkueen hyökkäysarsenaali ei kuulu sinne sarjan parhaimmistoon ja esimerkiksi Torinon hyökkäys on elänyt liikaa yhden miehen varassa, kun Andrea Belotti on viimeistellyt peräti 15 osumaa joukkueen 41:stä maalista. Mikäli Gialloblu saa pidettyä tuon pelottaan tänään kurissa, tulee Torolla olemaan hankaluuksia. Lisäksi under-lukemia puoltaa se, että mikäli kotijoukkue tässä johtoon siirtyy, tulee se tuota johtoaan puolustamaan tiukasti. Otetaan peleihin alle 2,75 maalia. Mikäli ottelussa tulee 3 maalia, puolet panoksesta palautuu.

Nappaa ilmaisveto jopa 100€ saakka Mr Greeniltä!


Oletko aiemmin pelannut Mr Greenillä? Liity nyt uutena pelaajana ja saat ensimmäistä talletusta vastaavan ilmaisvedon jopa 100€ saakka! Lue lisää Mr Greenistä täältä tai siirry suoraan pelaamaan alta!

Pelivalintamme:

Alle 2,75 maalia @1.86

Bet365 - Lue arvostelu

1.86

Hyödynnä 100% bonus 50€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Pinnacle Sports - Lue arvostelu

1.86

Hyödynnä alan parhaat kertoimetLue arvosteluSiirry pelaamaan
Schnellwetten - Lue arvostelu

1.85

Schnellwetten - uusi sivusto ilman rekisteröintiä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
ScandiBet - Lue arvostelu

1.84

Hyödynnä Scandibetin laadukas pelivalikoimaLue arvosteluSiirry pelaamaan
NightRush - Lue arvostelu

1.84

Lunasta 100%/100€ bonus vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.83

Mobilebet - 400% tai 100€ bonusta ensitalletuksellesi!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.83

ComeOn - 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
10Bet - Lue arvostelu

1.83

Hyödynnä 50€ bonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Speedybet - Lue arvostelu

1.82

Speedybet - Uusi 200€ bonus tarjolla!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Fastbet - Lue arvostelu

1.82

Lunasta Fastbetiltä 50€ vedonlyöntibonuksia!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Niko