MLB: Toronto Blue Jays - Boston Red Sox

Julkaistu: 08.08.2018 18:53


MLB: Toronto Blue Jays - Boston Red Sox
MLB | Toronto Blue Jays - Boston Red Sox | 02:07
Royal Panda Royal Panda
Red Sox hallitsee tällä hetkellä MLBtä mielin määrin. Sen voittoprosentti on jo yli 70% ja kakkosena oleva Astros on seitsemän voiton verran perässä. Viimeisistä 10stä ottelustaan joukkue on voittanut yhdeksän ja 15sta edellisestä vieraspelistä Red Sox on voittanut 11. Red Sox ja Blue Jays ovat kohdanneet kuluvalla kaudella 14 kertaa ja voitot ovat punapaitojen hyväksi 11-4. Blue Jays on hävinnyt neljä viimeistä kotiotteluaan ja edellisistä 10stä ottelusta kasassa on neljä voittoa.

Blue Jaysin syöttäjänä aloittavalle Mike Hauschildille ottelu on uran ensimmäinen startti majoreissa. 28-vuotiaalla syöttäjällä on allaan upea kuuden vuoroparin syöttövuoro relieverinä, vierasottelussa Marinersia vastaan. Hauschild ei antanut ottelussa juoksuakaan ja hittejäkin kertyi vain neljä. Viime kaudella hän syötti Rangersin paidassa kahdeksan vuoroparia relieverinä ja antoi 14 hittiä ja 10 ansaittua juoksua. Kauden 19 startissa minoreissa Hauschild on 7W-6L, ERA 4.88, WHIP 1.55 ja vastustajat ovat osuneet hänen syöttöihin .293 keskiarvolla.

Red Sox lähtee otteluun syöttäjänään Brian Johnson, joka tuuraa sivussa olevaa Chris Salea. Johnson on startannut kuluvalla kaudella tien päällä kolme kertaa ja hän syötti otteluissa yhteensä 15.2 vuoroparia, antaen 19 hittiä ja kolme ansaittua juoksua. Edellisessä startissaan Johnson antoi kotiottelussa Yankeesia vastaan neljä ansaittua juoksua, mutta Red Soxin offense hoiti homman kotiin, iskemällä 15 juoksua.

Hasuchildin Mariners-ottelu oli kuin satukirjasta, mutta ottelu kertoi ehkäpä enemmän vastustajan huonoudesta. Tänään vastassa on tämän hetken maailman paras baseball-joukkue ja keskiverto minor-tason syöttäjä saattaa olla helisemässä pahemman kerran.

Katso MLB:tä ilmaiseksi!


Baseballia veikataan Suomessa enemmän kuin muissa pohjoismaissa yhteensä. Major League Baseball (MLB) on maailman kovin baseball-sarja, samalla myös Yhdysvaltojen kansallispeli. Baseball on yksi lajeista joissa vedonlyöjät tekevät eniten voittoa vain tilastojen perusteella. Tämä laji näkyy Unibetilla ilmaiseksi suorana lähetyksenä ja voit samalla lyödä vetoa.

Pelivalintamme:

Boston Red Sox -1.5 @2.10

LV BET - Lue arvostelu

2.10

Lunasta uusi 50€ arvoinen bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

2.05

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Guts - Lue arvostelu

2.05

Hyödynnä 100€ talletusbonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Nordicbet - Lue arvostelu

2.05

Hyödynnä 100€ bonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

2.05

Nappaa 100€ bonusta Betssonilta!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

2.05

LeoVegasilta nyt parannettu tervetuliasbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

2.05

Lunasta 100% talletusbonus 150€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.05

2x25€ ilmaisvedot ilman kierrätysvaatimusta!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsafe - Lue arvostelu

2.04

Betsafelta peräti 200€ vedonlyöntibonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan