MLB: Toronto Blue Jays - Boston Red Sox

Julkaistu: 09.08.2018 16:56


MLB: Toronto Blue Jays - Boston Red Sox
MLB | Toronto Blue Jays - Boston Red Sox | 02:07
Royal Panda Royal Panda
Red Soxin offense tällä hetkellä niin kova, että vaikea kuvitella 24-vuotiaasta Ryan Boruckista olisi sitä pimentämään. Red Sox on 11sta edellisestä ottelustaan voittanut 10 ja viimeisistä 15sta vieraspelistä se on vienyt 12. Blue Jaysin loppukausi tulee olemaan vaikea, sillä aloittavien syöttäjien rosteri vaikuttaa todella heppoiselta.

Ryan Boruckin debyyttikausi MLBssä on kuitenkin sujunut hyvin. Seitsemän startin jälkeen hän on 1W-2L, ERA 2.30 ja WHIP 1.26. Kolmessa startissa kotikentällä Boruckin ERA on vain 1.35, mutta vastustajien osumakeskiarvo on 2.53. Debytantin kauden huonoin startti osui juurikin Red Soxia vastaan, joka rummutti miehen vaihtoon kolmen vuoroparin jälkeen, minkä aikana hän ehti antamaan kahdeksan hittiä ja seitsemän juoksua, joista neljä ansaittua.

Red Soxin syöttäjänä aloittaa Rick Porcello, joka on syöttänyt hieman on/off-periaatteella. Edellisessä startissaan hän syötti Yankeesia vastaan täydet yhdeksän vuoroparia, antaen yhden hitin ja yhden juoksun. Viimeisissä neljässä startissa tien päällä Porcello syötti 26 vuoroparia 1.73 ERAlla, WHIPn ollessa 1.08. Porcellon edellinen visiitti Rogers Centressä kesti seitsemän vuoroparin-, kolmen hitin- ja kolmen ansaitun juoksun verran.

Luottoa Red Soxin offenseen löytyy sen verran, että en laske liikaa Porcellon varaan. Todennäköisesti loppulukemat tulevat olemaan edellisen ottelun kaltaiset.

Katso MLB:tä ilmaiseksi!


Baseballia veikataan Suomessa enemmän kuin muissa pohjoismaissa yhteensä. Major League Baseball (MLB) on maailman kovin baseball-sarja, samalla myös Yhdysvaltojen kansallispeli. Baseball on yksi lajeista joissa vedonlyöjät tekevät eniten voittoa vain tilastojen perusteella. Tämä laji näkyy Unibetilla ilmaiseksi suorana lähetyksenä ja voit samalla lyödä vetoa.

Pelivalintamme:

Boston Red Sox -1.5 @2.00

Guts - Lue arvostelu

2.00

Hyödynnä 100€ talletusbonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Nordicbet - Lue arvostelu

2.00

Hyödynnä 100€ bonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

2.00

LeoVegasilta nyt parannettu tervetuliasbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

2.00

Lunasta 100% talletusbonus 150€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.00

2x25€ ilmaisvedot ilman kierrätysvaatimusta!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LV BET - Lue arvostelu

2.00

Lunasta uusi 50€ arvoinen bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

2.00

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.99

ComeOn - 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bethard - Lue arvostelu

1.97

Bethard - kovien pelaajien paikka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan