MLB: Toronto Blue Jays - Boston Red Sox

Julkaistu: 19.07.2021 17:15

MLB: Toronto Blue Jays - Boston Red Sox
MLB | Toronto Blue Jays - Boston Red Sox | 02:07 | 20.7.2021
Boston on yksi MLS:n parhaista joukkueista tällä kaudella, ja jos se saa matsissa kuin matsissa voittokertoimeksi noin 2.20, niin se on pelin paikka.Boston Red Sox on MLB:n American Leaguen East -lohkon ykkönen ja Toronto Blue Jays on kolmonen. Red Soxilla on nyt 56 voittoa ja BJ:llä 48. Torontollakin on vielä mahdollisuudet pudotuspeleihin, wild card -paikka on vain viiden voiton päässä.

Kotijoukkue Toronto on paremmassa kunnossa kuin Boston. Viimeisistä viidestä Blue Jays on voittanut neljä, kun Boston vain yhden.
Toronton edellinen sarja oli heikkoa Texasia vastaan, ja sitä BJ’s dominoi, voitot tulivat 10-2. 5-0 ja 10-0. Bostonin New York Yankeesia vastaan, ja näistä se voitti ensimmäisen. Viimeisimmässä tuli neniin 1-9.

Toronto pelaa koronakaudella kotimatsinsa Buffalossa Sahlen Field -kentällä, ja sinne Red Sox nyt matkaa.
Bostonin aloittava pitcher ottelussa on Nick Pivetta. 28-vuotiaalla Pivettalla on voittorekordina 7-4, mutta ERA on 18 aloituksessa kehno 4.30. Viimeiset kolme peliään Pivetta on ollut huono. Kahdesti kolmessa viime matsissa Pivettaa vastaan ollaan tehty vähintään viisi juoksua. Viimeksi Philadelphiaa vastaan Pivetta antoi viisi juoksua vain neljässä vuoroparissa. Siitä matsista tuli Pivettan sarakkeeseen tappio. Pivetta aloitti kauden ehkä hieman yläkanttiin, mutta nyt viime aikoina hän on ottanut takapakkia.Bostonilla mainio kerroin


Pivettan kauden alku oli sen verran hyvä, että kaiken kaikkiaan kausi on mennyt ok. Hän on polttanut liki 11 lyöjää per yhdeksän vuoroparia, ja se on hyvä lukema.
Toronto on ollut Pivettalle vaikea vastus. Hän on kohdannut BJ’t kahdesti, saldona 0-1 ja ERA umpisurkea 9.00.

Toronton aloittava pitcher Ross Stripling sitten taas aloitti heikosti, mutta on parantanut kauden edetessä. Striplingin ensimmäisissä kuudessa matsissa hänen ERA:nsa oli 7.20. Nyt yhdeksässä viime aloituksessa hän on seitsemässä antanut korkeintaan kaksi juoksua. Nyt Striplingin rekordi on 3-5 ja ERA 4.34.


Toronto on paremmassa iskussa, mutta kun Boston Red Sox saa reilusti yli kakkosen kertoimia, niin pakkohan sitä on betsata. Coolbet antaa vielä 2.20, eikä se varmastikaan ole alikerroin.
Runsaan kohde- ja lajivalikoiman omaava ComeOn! tarjoaa uudelle asiakkalle 100% bonuksen 300€ asti, jolloin saat 150€ talletuksella 300€ pelirahaa. Lue lisää ComeOnin! bonuksesta täältä tai siirry suoraan hakemaan markkinoiden yksi isoimmista talletusbonuksista tästä!

Pelivalintamme:

Boston Red Sox @2.21

Coolbet - Lue arvostelu

2.21

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

2.1

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

2.1

ComeOn - 150€ talletuksella 300€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

2.1

Hyödynnä 100% bonus 100€ asti uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bet365 - Lue arvostelu

2.1

Hyödynnä 100% bonus 50€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bethard - Lue arvostelu

2.1

Bethard - Lunasta jälleen 100€ vedonlyöntibonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.1

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Fastbet - Lue arvostelu

2.1

Lunasta Fastbetiltä 50€ vedonlyöntibonuksia!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Anders