MLB: Toronto Blue Jays - Kansas City Royals

Julkaistu: 16.04.2018 17:58


MLB: Toronto Blue Jays - Kansas City Royals
MLB | Toronto Blue Jays - Kansas City Royals | 02:07
Mr Green Mr Green
Royals lähtee vieraskiertueelle kuuden kotiottelun jälkeen. Kyseisistä otteluista se onnistui voittamaan vain yhden ja kauden 13sta ottelusta kasassa on vasta kolme voittoa. Royalsin vastus on tänään kova. Blue Jays on 14sta pelistään voittanut yhdeksän ja se palaa Rogers Centreen seitsemän vieraspelin jälkeen, joista se voitti viisi.

Blue Jays lähtee otteluun syöttäjänään Jaime García, joka on syöttänyt kauden kahdessa startissaan yhteensä 11.1 vuoroparia ja antanut yhdeksän hittiä, sekä neljä juoksua. Blue Jays voitti kummatkin Garcían ottelut yli 1.5 juoksun erolla. Spring Trainingeissa hän syötti 13.2 vuoroparia 2.63 ERAlla, WHIPn ollessa 0.88.

Royalsin syöttövuorossa tänään on Eric Skoglund, jonka MLB-ura on nyt kahdeksan ottelun mittainen, mutta onnistumiset ovat jääneet vähiin. Skoglundin on urallaan 1W-3L, ERA 9.53 ja WHIP 2.21. Vastustajat osuvat hänen syöttöihin .360 keskiarvolla. Kuluvan kauden ainoassa startissaan hän antoi Marinersille 4.2 vuoroparin aikana kuusi hittiä ja viisi juoksua. Tämän lisäksi hän heitti peräti kolme kertaa päin vastustajan lyöjää ja antoi kaksi walkia.

Blue Jays on ottelussa suuri ennakkosuosikki ja uskon, että tämä asetelma myös pitää.

Katso MLB:tä ilmaiseksi!


Baseballia veikataan Suomessa enemmän kuin muissa pohjoismaissa yhteensä. Major League Baseball (MLB) on maailman kovin baseball-sarja, samalla myös Yhdysvaltojen kansallispeli. Baseball on yksi lajeista joissa vedonlyöjät tekevät eniten voittoa vain tilastojen perusteella. Tämä laji näkyy Unibetilla ilmaiseksi suorana lähetyksenä ja voit samalla lyödä vetoa.

Pelivalintamme:

Toronto Blue Jays -1.5 @1.93

Nordicbet - Lue arvostelu

1.93

Hyödynnä 100€ bonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

1.92

Lunasta 150€ talletusbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.92

ComeOn - 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betser - Lue arvostelu

1.91

Betser bonus nyt 10€ ilmaisraha ilman kierrätystä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.91

Mobilebet - 200% tai 300€ bonusta ensitalletuksellesi!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bethard - Lue arvostelu

1.88

Bethard - kovien pelaajien paikka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan