MLB: Toronto Blue Jays - New York Yankees

Julkaistu: 08.08.2019 10:49


MLB: Toronto Blue Jays - New York Yankees
MLB | Toronto Blue Jays - New York Yankees | 02:07
Yankeesin veto kohti loppukautta on vahvaa. Huolimatta siitä, että joukkueesta löytyy vain yksi syöttäjä jonka ERA on alle 4 taistelee Yankees Astrosin kanssa American Leaguen voitosta. Yankeesin voittoputki on tällä hetkellä kahdeksan ottelun mittainen ja Blue Jaysia vastaan todennäköisyys voittoputken jatkumiselle on hyvä. Yankees on ollut ylivoimaisesti MLB:n tehokkain joukkue. Meneillään olevan voittoputken aikana se on lyönyt 7.75 juoksua ottelua kohden. Blue Jays pelasi vieraskiertueella kohtalaisen pirteästi mutta vailla panosta.

Kotijoukkue lähtee otteluun syöttäjänään Thomas Pannone, joka elokuun ensimmäisessä startissa syötti vieraissa Oriolesia vastaan kuusi vuoroparia, antaen neljä hittiä ja yhtä monta juoksua. Bullpenissa paremmin viihtyvä Pannone on startannut kuluvalla kaudella vasta viisi kertaa, eikä saldo varsinaisesti mairittele. Kyseisissä otteluissa hän meni 0W-3L, ERA 8.86, WHIP 1.50 ja vastustajat ovat osuneet hänen syöttöihin .261 keskiarvolla.

Yankeesin syöttäjänä aloittava Domingo Germán on juuri se ainoa Yankeesin syöttäjä kenen ERA on alle neljä. Likellä tuota rajaa mennään, sillä Germán on kauden 19 ottelussa (18 starttia) mennyt 14W-2L, 3.98 ja WHIP 1.09. Heinäkuussa hän syötti hyvin yhtä ohiottelua lukuun ottamatta. Viimeisessä vierasottelussa Germán syötti Red Soxia vastaan 5.1 vuoroparia ja antoi neljä hittiä ja kolme ansaittua juoksua. Blue Jaysin Germán nollasi kuuden vuoroparin stintissä heinäkuun puolivälissä.

Yankees ei välttämättä edes pitcher-etua tarvi, sillä sen hyökkäys tekee tuhojaan illasta toiseen. Tänään pitcher-etukin kuitenkin on vierailijoilla, joten voittolukemat Yankeesin hyväksi lienevät melko selvät.

Pelivalintamme:

New York Yankees -2 @1.98

888sport - Lue arvostelu

1.98

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

1.98

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

1.98

LeoVegasilta nyt parannettu 100€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.98

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot aina 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
NordicBet - Lue arvostelu

1.93

Yksi parhaista! Hyödynnä NordicBetin 170€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

1.93

Hyödynnä Betssonin 100€ vedonlyöntibonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan