MLB: Toronto Blue Jays - Tampa Bay Rays

Julkaistu: 13.04.2019 15:04


MLB: Toronto Blue Jays - Tampa Bay Rays
MLB | Toronto Blue Jays - Tampa Bay Rays | 22:07
NordicBet NordicBet
Blue Jaysin hyökkäyspeli on ollut muutamassa viimeisessä ottelussa pirteää, mutta 20 tehtyä juoksua riittivät vain yhteen voittoon. Viimeisistä 10stä ottelusta voittoja on kasassa vain kaksi. Tänään Blue Jaysia uhkaa myös juoksuhanojen hyytyminen, kun Raysin syöttäjänä aloittaa viime kauden Cy Young Award-voittaja, Blake Snell. Raysin vire on jatkunut vahvana. Kauden 14sta ottelusta joukkue on voittanut 11.

Blue Jays saa syöttökummulle kaivatun vahvistuksen, kun Diamondbacksista Torontoon siirtynyt Clay Buchholz tekee kauden debyyttinsä. Buchholz joutui jättämään kauden alun väliin jonkinlaisen lonkka-vamman takia. Viime kaudella Buchholz meni 16 ottelussa 7W-2L, ERA 2.01 ja WHIP 1.04. Miehen vire on tottakai tällä hetkellä arvoitus, mutta luotan hyvään starttiin uudessa pelipaidassa.

Blake Snellin kauden avausottelu on enää vain pahamuisto. Mies pääsi nopeasti tasolleen ja kahdessa edellisessä startissa hän syötti yhteensä 13 vuoroparia ja antoi kahdeksan hittiä, sekä yhden juoksun. Viime kaudella Snell syötti Blue Jaysia vastaan kolmessa ottelussa yhteensä 16.2 vuoroparia, antaen kuusi hittiä ja yhden ansaitun juoksun.

Raysin varhaiset johtoasemat kannattanee ottaa peleihin mukaan.

Hyödynnä 100€ talletusbonus vedonlyöntiin


Vedonlyöntisivusto 888sport tarjoaa kaikille uusille pelaajille 100€ ensitalletusbonuksen. Ensimmäinen talletuksesi siis tuplataan ja pääset pelaamaan tuplasti isommalla pelikassalla. Lue lisää sivustosta täältä tai siirry suoraan pelaamaan.
888sport: hyödynnä 100€ vedonlyöntibonuksesi tästä >>

Pelivalintamme:

Ottelun voittaja ja juoksut yhteensä: Tampa Bay Rays ja alle 8.5 @2.75

Unibet - Lue arvostelu

2.75

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

2.75

LeoVegasilta nyt parannettu 100€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.75

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot aina 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

2.75

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan