MLB: Toronto Blue Jays - Tampa Bay Rays

Julkaistu: 14.04.2019 16:23


MLB: Toronto Blue Jays - Tampa Bay Rays
MLB | Toronto Blue Jays - Tampa Bay Rays | 20:07
NordicBet NordicBet
Eilen ennustettiin vähäjuoksuista ottelua, mikä toteutuikin mutta voittajan valinta meni pieleen, kun Blue Jays voitti ottelun juoksuin 3-1. Tänäänkään juoksuilla tuskin liiemmälti juhlitaan ja vieraiden voittoa pidän tässäkin todennäköisempänä vaihtoehtona. Kummulla aloittavalla parivaljakolla ERAt ovat hyvin lähellä toisiaan, mutta eroja löytyy silti.

Blue Jaysin syöttäjänä aloittava Marcus Stroman on kauden kolmessa startissaan mennyt 0W-2L, ERA 2.41 ja WHIP 1.23. Näinkin hyvät tilastot juontavat juurensa lähinnä kauden avausottelusta, missä Stroman syötti seitsemän vuoroparin shutoutin, antaen kaksi hittiä. Huhtikuun kahdessa startissa Stroman antoi 11.2 inningin aikana 15 hittiä ja vastustajat osuivat hänen syöttöihin .319 keskiarvolla.

Rays lähtee otteluun syöttäjänään Astrosista Raysiin siirtynyt Charlie Morton. Uudessa peliasussa Morton on tehnyt vahvaa jälkeä. Kolmen startin jälkeen saldo osoittaa 2W-0L, ERA 2.25 ja WHIP 1.06. Vastustajat ovat osuneet hänen syöttöihin vain 1.85 keskiarvolla.

Stroman antaa Mortonia huomattavasti enemmän hittejä, ellei nyt aivan loistopäivä osu kohdalle, mikä kääntää edun Raysin hyväksi. Raysin bullpen on hoitanut hommansa 2.23 ERAlla, kun Blue Jaysin bullpenin ERA on 3.30.

VB:n Telegram- palvelu on nyt avoinna!


Veikkausbonusten Telegram- keskusteluryhmä on nyt auki. Liity kasvavaan joukkoon vedonlyönti- ja urheiluihmisiä, niin saat päivittäisiä vihjeitä ja tarjouksia palveluun. Sana on jokaisella vapaa, ja jokaisen näkemystä arvostetaan!

Pelivalintamme:

Tampa Bay Rays -1 @1.87

888sport - Lue arvostelu

1.87

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

1.87

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

1.87

LeoVegasilta nyt parannettu 100€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.87

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot aina 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
NordicBet - Lue arvostelu

1.86

Yksi parhaista! Hyödynnä NordicBetin 170€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan