MLB: Toronto Blue Jays - Tampa Bay Rays

Julkaistu: 23.09.2018 10:43


MLB: Toronto Blue Jays - Tampa Bay Rays
MLB | Toronto Blue Jays - Tampa Bay Rays | 20:07

Blue Jaysin ja Raysin välinen neljän ottelun sarja etenee kohti finaalia Blue Jaysin komennossa. Voitot ovat kotijoukkueen hyväksi 2-1, mutta tänään Rays lähtee otteluun ennakkosuosikkina. Rays on kahdesta tappiosta huolimatta lyönyt Rogers Centressä kolmeen otteluun 21 juoksua, joten kysymys on lähinnä siitä kuinka Blue Jaysin hyökkäys saadaan kuriin.

Blue Jaysin syöttäjänä otteluun lähtee Ryan Borucki, joka syötti edellisessä startissaan Oriolesia vastaan vieraissa kahdeksan vuoroparin shutoutin. Borucki kohtasi Raysin viimeksi kotikentällä syyskuun alussa ja syötti tuolloin erinomaisesti. Borucki antoi kuuden vuoroparin stintin aikana vain kolme hittiä ja kaksi juoksua, mutta juoksutukea ei herunnut ja Rays vei ottelun juoksuin 4-0.

Raysin syöttäjänä aloittaa Blake Snell, joka on ollut meille melkoinen rahaprintteri. Ray on voittanut kahdeksan edellistä otteluaan ja hänen ERA on kyseisissä starteissa ollut noin 1.30 ja WHIP 0.78. Snellin voittoputki alkoi nimenomaan Blue Jaysia vastaan. Elokuun 10. päivänä hän syötti Rogers Centrellä viiden vuoroparin no-no:n (ei juoksuja, eikä hittejä). Rays voitti ottelun 7-0.

Molempien joukkueiden syöttäjät ovat hyvässä iskussa, joten tänään juoksuilla tuskin juhlitaan yhtä railakkaasti kuin aiemmissa otteluissa. Snellin myötä Rays on ottelussa kuitenkin ennakkosuosikki ja ei olisi ihme mikäli Blue Jays jäisi jälleen nollille. Mielestäni paras kohde otteluun on Raysin voitto, sekä alle 8.5 juoksua. Myös Rays -1.5 antaa noin kahden kertoimen.

Pelivalintamme:

Ottelun voittaja ja juoksut yhteensä 8.5: Vierasjoukkue ja alle @2.80

Unibet - Lue arvostelu

2.80

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Redbet - Lue arvostelu

2.80

Hyödynnä 20€ ilmaisvedot ilman kierrätystäLue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

2.80

LeoVegasilta nyt parannettu tervetuliasbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.80

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot Mr Greenillä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

2.80

888sport tarjoaa 30€ ilmaisvedot kaikille uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan