MLB: Toronto Blue Jays - Texas Rangers

Julkaistu: 17.07.2021 11:45

MLB: Toronto Blue Jays - Texas Rangers
MLB | Toronto Blue Jays - Texas Rangers | 22:07 | 17.7.2021
Toronto on parempi kuin Texas sekä sisäpelissä että ulkopelissä, Rangersilla vielä aloituksessa kovin epävarma pitcher.Toronto Blue Jays on MLB -liigassa American Leaguen East -lohkon kolmosena. Texas Rangers taas on AL:n West -lohkon viimeinen. Kummaltakin jäävät pudotuspelit todennäköisesti väliin, ellei Toronto sitten saa aikaan hyvää kiriä ja nappaa wild card -paikkaa.
Torontolla on voittosuhde plussan puolella lukemissa 46-42. Viimeisistä viidestä Blue Jays on voittanut kolme. Kotikentällä lukemat tältä kaudelta ovat 20-20.
Texasin voittosuhde on surkea 35-56. Viimeisistä viidestä se on voittanut vain yhden. Vieraskentillä Rangers on voittanut 13 ja hävinnyt 31.

Toronto pelaa nyt koronakaudella kotimatsinsa Buffalossa Sahlen Fieldin kentällä. Rangersin aloittava pitcher on Kolby Allard, jolla on alla kolmen tappion putki. Toronton pitcherinä pelaa Hyun-Jin Ryu. Tällä kaudella Toronto ja Texas ovat pelanneet neljästi ja voitot ovat 2-2. Eilen Toronto pieksi Texasin 10-2.

Allard jää Toronton jalkoihin


Tämän kertainen aloitus on Texasin Allardille kauden 19. matsi. Viimeksi hän oli todella surkea Oakland Athleticisia vastaan, kuudessa vuoroparissa hän antoi vastustajalle kolme kunnaria. Koko kauden ajalta Allardin rekordi on 2-6, ja ERA on 3.70.
Texasilla on menossa kymmenen matsin vieraskiertue, ja se ei lupaa hyvää kehnolle vierasjoukkueelle. Texasin suurin ongelma on sisäpeli. Juoksuja ei tule. Ulkopeli on kelvollista, pitcher -osasto on pääsääntöisesti ok.
Texasin sisäpelin kuuma pelaaja on Joey Gallo. Hän on tällä kaudella paukutellut jo 24 kunnaria ja 52 lyötyä juoksua.

Toronton pitcher Ryu oli hyvä viime ottelussaan, jossa hän piti Baltimore Oriolesin vain yhdessä juoksussa viiden vuoroparin aikana. Veteraani Ryu on ollut hivenen epätasainen viime aikoina, mutta ERA on kuitenkin 3.56 ja rekordi 8-5.
Texasin sisäpelistä voisi nostaa esille vaikka Bo Bichetten, joka on tällä kaudella kolmessa matsissa Texasia vastaan lyönyt kaksi kunnaria. Koko kaudelta Bichettellä on 16 home runia ja 57 lyötyä juoksua.

Toronton sisäpeli on ollut erinomaista. Se on tehnyt 5.1 juoksua per matsi, ja sillä se on koko MLB -liigan viidenneksi paras. Ulkopelikin on hyvää, koko joukkueen pitchereiden ERA on 3.99 ja tällä se on liigan 13. paras.


Kaipa Buffalosta on tullut Blue Jaysille jo sen verran kotikenttä, että sille voi laskea kotiedun. Sen sisäpelin pitäisi olla ylivertainen Texasin pitcherille Allardille. Ja kun Toronton ulkopelinkin pitäisi olla parempi kuin Texasin sisäpeli, niin pakkohan se on lapulle laittaa Toronto -1.5, kerroin on noin 1.85.

Runsaan kohde- ja lajivalikoiman omaava ComeOn! tarjoaa uudelle asiakkalle 100% bonuksen 300€ asti, jolloin saat 150€ talletuksella 300€ pelirahaa. Lue lisää ComeOnin! bonuksesta täältä tai siirry suoraan hakemaan markkinoiden yksi isoimmista talletusbonuksista tästä!

Pelivalintamme:

Toronto Blue Jays -1.5 @1.84

Unibet - Lue arvostelu

1.84

Hyödynnä 100% bonus 100€ asti uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.84

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Pinnacle Sports - Lue arvostelu

1.78

Hyödynnä alan parhaat kertoimetLue arvosteluSiirry pelaamaan
NordicBet - Lue arvostelu

1.77

Yksi parhaista! Hyödynnä NordicBetin 150€ bonus sekä lunasta 20€ ilmaisveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

1.77

Hyödynnä Betssonin ilmaisveto 100€ asti! Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bet365 - Lue arvostelu

1.76

Hyödynnä 100% bonus 50€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

1.75

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Anders