NHL: Toronto Maple Leafs - Boston Bruins | Vähän maaleja luvassa

Julkaistu: 15.04.2019 14:43


NHL: Toronto Maple Leafs - Boston Bruins | Vähän maaleja luvassa
NHL | Toronto Maple Leafs - Boston Bruins | 2.00 | Toronto otti ensimmäisessä ottelussa kotiedun itselleen, mutta Bruins on edelleen sarjan suosikki.
NordicBet NordicBet
Sarjan avausottelun 4–1-tappion jälkeen Boston tasoitti ottelusarjan voittamalla toisen kotiottelunsa samoin lukemin. Ensimmäisessä ottelussa Toronto sai luotua enemmän paikkoja, mutta toisessa ottelussa Bruins oli hallitsevampi osapuoli. Molemmat maalivahdit ovat tähän mennessä pelanneet hyvin, eikä Tuukka Raskia tai Frederik Andersenia voi syyttää kummastakaan häviöstä.

Vaikka kotietu onkin tällä hetkellä Torontolla, Boston on silti hieman suurempi suosikki etenemään jatkoon tästä sarjasta. Bruinsilla on pakka hieman paremmin kasassa ja se on vakuuttavampi joukkue puolustuspäässä. Leafs teki edellisessä ottelussa melko paljon henkilökohtaisia virheitä, joista esimerkiksi William Nylanderin sähläys johti Bostonin kolmanteen maaliin.

Vaikka Toronto on joukkue, joka luottaa pitkälti vahvaan hyökkäyspeliinsä, Bruins on laukonut molemmissa otteluissa enemmän. Edellisessä kamppailussa se sai peräti 41 laukausta kohti Andersenia. Laukauksia on muutenkin tullut sarjassa melko paljon, mutta hyvä maalivahtipeli on pitänyt maalimäärät siedettävinä.

Ensi yön ottelusta voi jälleen odottaa tasaista vääntöä. Molempien puolustuspeli varmasti paranee sarjan mittaan, kun panokset kovenevat ja parhaat keinot vastustajan pysäyttämiseen löydetään. Mitä pidemmälle sarja menee, sitä vähemmän kummallakaan on varaa ottaa riskejä.

Pelivalintamme otteluun on alle 5,5 maalia. Sarjan molemmissa otteluissa on tullut viisi maalia, joka sekin on ehkä vähän liikaa maalivahtien tasoon nähden. Jos Maple Leafs saa karsittua suurimmat henkilökohtaiset virheet pois pelistään ja Boston sekä molemmat maalivahdit pelaavat omalla tasollaan, maaliodottamat ovat melko pieniä. Torontolla on vaara sortua yli-innokkaaseen hyökkäyspeliin kotikentällä, mutta kokenut päävalmentaja Mike Babcock varmasti tiedostaa tämän ja pystyy pitämään pelaajien keskittymisen myös puolustuspelissä.

Lunasta 2x13,37€ riskitöntä vetoa!


Uusi esportsbetting.com sivusto tarjoaa kaikille uusille pelaajille 5€ ilmaista pelirahaa, sekä lisäksi ensimmäisen talletuksen jälkeen kaksi 13,37€ arvoista riskitöntä vetoa! Lyö vetosi ja jos et tällä kertaa osunut, saat panoksesi takaisin! Lue lisää tarjouksesta täältä tai siirry suoraan esportsbettingille tästä >>

Pelivalintamme:

Alle 5,5 maalia @2.15

Olybet - Lue arvostelu

2.15

Olybet auki nyt myös suomeksi, tarjolla 25€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

2.14

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
NordicBet - Lue arvostelu

2.14

Yksi parhaista! Hyödynnä NordicBetin 170€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

2.14

Hyödynnä Betssonin 100€ vedonlyöntibonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

2.14

LeoVegasilta nyt parannettu 100€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.14

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot aina 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Jetbull - Lue arvostelu

2.14

Hyödynnä 75€ ensitalletusbonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

2.14

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan
Royal Panda - Lue arvostelu

2.12

Lunasta 20€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimuksiaLue arvosteluSiirry pelaamaan
Esportsbetting - Lue arvostelu

2.10

Uusi eSportsiin erikoistunut sivusto tarjoaa 5€ ilmaista pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan