NHL: Toronto Maple Leafs - Boston Bruins | Tasainen sarja jatkuu

Julkaistu: 17.04.2019 14:02


NHL: Toronto Maple Leafs - Boston Bruins | Tasainen sarja jatkuu
NHL | Toronto Maple Leafs - Boston Bruins | 2.00 | Toronton ja Bostonin välisen sarjan tähän mennessä tärkein ottelu pelataan ensi yönä.
NordicBet NordicBet
Ottelusarjan neljänteen peliin lähdetään Toronton johtaessa otteluvoitoin 2–1. Leafs säilytti avausottelussa ryöstämänsä kotiedun itsellään voittamalla edellisen kamppailun tiukan väännön jälkeen 3–2. Ottelu oli pääasiassa tarkkaa puolustuspeliä molemmilta, ja myös molemmat maalivahdit pelasivat jälleen hyvin.

Toronto oli maanantain ja tiistain välisenä yönä ehkä vähän niskan päällä ottelussa, vaikka Boston saikin pari laukausta enemmän maalia kohden. Leafsillä oli silti hieman enemmän laadukkaita maalipaikkoja. Kaiken kaikkiaan ottelu oli kuitenkin todella tasainen.

Ottelussa erikoista oli se, että kaikki maalit tulivat toisessa erässä. Siksi maalimäärä oli jopa vähän yläkanttiin, jos suhteutetaan sitä ottelutapahtumiin. Toinen erä oli myös ainoa, jossa Toronto sai enemmän laukauksia.

Ottelusta voi odottaa jälleen tasaista ja vähämaalista. Molemmat maalivahdit ovat pelanneet hyvin läpi sarjan, ja edellisessä ottelussa Toronto sai karsittua pelistään ne henkilökohtaiset virheet, joita joukkue teki ottelusarjan toisessa pelissä. Jos tässä ottelussa ei nähdä samanlaisia maalijuhlia yhdessä erässä kuin edellisessä, maalimäärä voi jäädä todella pieneksi.

Pelivalintamme otteluun on siis alle 5,5 maalia, jolle saa selkeän ylikertoimen. Kertoimenlaskijoiden mukaan yli 5,5 maalin toteutuminen on todennäköisempi, vaikka sarjan kaikissa otteluissa on tähän mennessä tullut tasan viisi maalia ja aikaisemmat ottelut ovat pelillisestikin viitanneet vähämaaliseen sarjaan. Vaikka Toronton pelit olivat runkosarjassa runsasmaalisia, Bostonin ottelut olivat vastaavasti vähämaalisia. Pudotuspeleissä Torontokaan ei ole voinut enää pelata hyökkäys edellä, vaan joukkueen täytyy välttää suurempia riskejä.

VB:n Telegram- palvelu on nyt avoinna!


Veikkausbonusten Telegram- keskusteluryhmä on nyt auki. Liity kasvavaan joukkoon vedonlyönti- ja urheiluihmisiä, niin saat päivittäisiä vihjeitä ja tarjouksia palveluun. Sana on jokaisella vapaa, ja jokaisen näkemystä arvostetaan!

Pelivalintamme:

Alle 5,5 maalia @2.20

Coolbet - Lue arvostelu

2.20

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
NordicBet - Lue arvostelu

2.15

Yksi parhaista! Hyödynnä NordicBetin 170€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

2.15

Hyödynnä Betssonin 100€ vedonlyöntibonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Olybet - Lue arvostelu

2.14

Olybet auki nyt myös suomeksi, tarjolla 25€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Jetbull - Lue arvostelu

2.12

Hyödynnä 75€ ensitalletusbonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

2.12

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

2.12

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

2.12

LeoVegasilta nyt parannettu 100€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.12

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot aina 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Esportsbetting - Lue arvostelu

2.10

Uusi eSportsiin erikoistunut sivusto tarjoaa 5€ ilmaista pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan