NHL: Toronto Maple Leafs - New Jersey Devils

Julkaistu: 14.01.2020 13:53


NHL: Toronto Maple Leafs - New Jersey Devils
NHL | Toronto Maple Leafs - New Jersey Devils | 02:00
NHL:ssä itäisen konferenssin kohtaaminen, kun Toronto Maple Leafsin vieraaksi tulee New Jersey Devils. Kotijoukkue Toronto vetää ihan hyvää kautta, kun se on kerännyt 46 ottelussa 54 pistettä, joilla se on päässyt idässä sijalle 7, ja Atlantin divisioonassa sijalle 3. Maalinteko on ollut joukkueen ehdoton vahvuus, kun kasassa on komeat 166 maalia, joka on yhdessä Panthersin ja Capitalsin kanssa koko liigan eniten. Joukkueen paras pistemies on ollut 31+23 iskenyt Auston Matthews. Puolustuksessa sen sijaan on paljon tekemistä, nimittäin 153 maalia päästettyjen sarakkeessa, se on paljon.

Vierailija Devils on ollut kauden suurimpia pettymyksiä, kun sitä odotettiin playofftaistoon, mutta taso ei ole lähelläkään sitä. Joukkue on kerännyt 45 ottelustaan 41 pistettä, jotka ovat asettaneet sen idässä sijalle 14, ja Metropolitan divisioonassa viimeiseksi. Maalinteko on ollut heikkoa, kun kasassa on ainoastaan 120 maalia. Joukkueen paras pistemies on Kyle Palmieri, joka on pistepörssin 94, tehoin 16+15. Puolustus on ollut todella heikkoa, kun joukkue on päästänyt 156 maalia omiin, joka on idän ja myös koko liigan toiseksi eniten.


Maaleja tulossa


Toronton jo valmiiksi ohuesta puolustuksesta on poissa kaksi äärimmäisen tärkeää palasta, ja se ei auta yhtään, kun viime peleissä puolustus on vuotanut. Kolmessa viime ottelussa Toronton verkko on heilunut 17 kertaa, ja kun Devils on tehnyt kohtalaisesti maaleja vieraissa, en usko että ilta tulee Toronton puolustukselle olemaan mukava. Toronton hyökkäys on täyttä rautaa, kun joukkue on päästänyt kolmeen edelliseen 17, niin on se tehnytkin 11. Toronto rokottaa taatusti back to back rasituksesta kärsivää vastustajaa. Joukkueiden keskinäiset ovat olleet maalirikkaita, kun 4/4 edellistä on tullut vähintään 6 maalia.
Katsasta päivitetty listauksemme uusimmista vedonlyöntibonuksista! Tarjolla tuhansia euroja ilmaista pelirahaa kaikille vedonlyöjille. Nykyään tarjolla myös paljon vedonlyöntibonuksia ilman kierrätystä. Lue lisää ja katso uusimmat vedonlyöntibonukset täältä >>

Pelivalintamme:

Yli 5.5 maalia @1.5

Coolbet - Lue arvostelu

1.5

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
NordicBet - Lue arvostelu

1.5

Yksi parhaista! Hyödynnä NordicBetin 170€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

1.5

Hyödynnä Betssonin 100€ vedonlyöntibonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsafe - Lue arvostelu

1.5

Betsafe tarjoaa uuden 400% talletusbonuksen!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Olybet - Lue arvostelu

1.49

Olybet - Lunasta 50€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

1.47

LeoVegasilta nyt parannettu 100€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.47

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

1.47

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

1.47

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Fastbet - Lue arvostelu

1.43

Lunasta Fastbetiltä 50€ vedonlyöntibonuksia!Lue arvosteluSiirry pelaamaan