NHL: Toronto - Philadelphia - Lepo- & kotietu kääntää kelkkaa reilusti isäntien suuntaan

Julkaistu: 15.03.2019 06:31


NHL: Toronto - Philadelphia - Lepo- & kotietu kääntää kelkkaa reilusti isäntien suuntaan
NHL | Toronto - Philadelphia | 01:00
Nordicbet Nordicbet
Toronto tulee otteluun kahden kotitappion putkessa, kun se hävisi Chicagolle 4-5 ja Tampa Baylle 2-6. Vaikka joukkue on konferenssissaan neljäntenä, pudotuspelipaikka on kaikkea muuta kuin varmaa. Maple Leafs tarvitsee edelleen pisteitä sarjassa ja on kahden tappion jälkeen varmasti motivoitunut kotikentällään.

Philadelphia pelasi viime yönä kotikaukalossaan Washingtonia vastaan, kun Capitals vei pisteet lukemin 5-2. Philly ei saanut ottelussa Capsia vastaan käytännössä mitään aikaiseksi. Laukaukset merkattiin vieraille 32-24, eikä kotijoukkue päässyt missään vaiheessa peliin mukaan. Washington haki pisteet suorastaan naurettavan helposti.

Tappio oli varsin kitkerä Flyersin pudotuspelihaaveiden kannalta ja nyt se joutuu heti karvaan pettymyksen jälkeen vaikeaan vierasotteluun. Toronto ei ole ollut muutenkaan sekavaa kautta pelaavalle Phillylle mukava paikka vierailla vuosien saatossa ja tämänkin kauden edellisen kohtaamisen Maple Leafs vei peräti lukemin 6-0.

Toronto on vahvempi joukkue ja nauttii sekä koti- että lepoetua. Parin tappion jälkeen kotijoukkue on saanut levätä yhden päivän Philadelphiaa enemmän ja keskittyä tähän otteluun paremmin. Ottelun suosikista ei ole epäselvyyttä ja kotivoitto kelpaa peleihin.

Talleta 20€ ja saat 80€ pelirahaa!


Mobilebet on parantanut vedonlyöntibonustaan ja nyt saat esimerkiksi 20€ talletuksella 80€ pelirahaa. Loistavan mobiilialustan omaava Mobilebet on bonuksineen yksi parhaita vedonlyöntisivustoja!
Mobilebet: Lunasta 300% bonus täältä >>

Pelivalintamme:

1x2: Toronto @1.89

Unibet - Lue arvostelu

1.89

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

1.88

Hyödynnä Betssonin 100€ vedonlyöntibonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Nordicbet - Lue arvostelu

1.88

Yksi parhaista! Hyödynnä Nordicbetin 170€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.87

Mobilebet - 300% tai 300€ bonusta ensitalletuksellesi!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.87

ComeOn - 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan