NBA: Toronto Raptors - Houston Rockets

Julkaistu: 05.03.2019 12:09


NBA: Toronto Raptors - Houston Rockets
NBA | Toronto Raptors - Houston Rockets | 03:00
Nordicbet Nordicbet
Houston Rockets on kovan paikan edessä, kun joukkue vierailee Toronton vieraana tiistain ottelussa. Molemmat joukkueet ovat pelanneet erittäin hyvin viime aikoina, ainoastaan Toronto kaatui jatkoajalla Detroitille viime ottelussa. Toronton tähtipelaaja Kawhi Leonardia lepuutettiin tuossa ottelussa, joka oli varmasti suuri vaikuttava tekijä tappiossa. Nyt kuitenkin Leonard on takaisin kentällä ja joukkue kokolailla täydessä iskussa.

Houstonilla on pari poissaoloa vielä, kun Iman Shumpert ja Kenneth Faried ovat loukkaantuneiden listalla. Houston on saanut hetken levätä, mutta heidän peliaikataulunsa on ollut kova viime aikoina. Ensin Houston pelasi lyhyen vieraskiertueen kaliforniassa, josta siirtyi kotikentälle ja on nyt pelannut joka toisen pelin kotona ja joka toisen pelin vieraissa neljän ottelun verran. Tässä vaiheessa kautta pelaajat ovat hyvin kuormitettuja ja kotikenttäetu näyttelee yhä suurempaa roolia loppukauden otteluissa.

Joukkueet ovat papereissamme melko tasaväkiset, mutta Toronto on hieman laadukkaampi joukkue puolustuksensa ansiosta. Toronto on puolustustehokkuudessa NBA:n seitsemäntenä, kun Houston sijalla 25. Houston on hyvinkin paljon yksilöiden varassa ja nimenomaan James Hardenin. Seuraamme NBA:ssa muun muassa joukkueen syöttötilastoja, jotka kertovat yleensä joukkuedynamiikasta, joukkuepelin onnistumisesta ja rosterin syvyydestä. Houston, vaikka onkin hyvä joukkue ja menossa lännessä playoffeihin ja on jopa finaalikandidaatti, on syöttötilastossa kolmanneksi viimeinen. Toronto on tässä tilastossa 14.

Houston ottaa todella paljon kolmen pisteen heittoja. Ylivoimasesti eniten kolmosia ottava Houston heittää kaaren takaa n. seitsemän heittoa enemmän per peli mitä toiseksi eniten kolmosia heittävä Milwaukee. Toronto on kuitenkin ollut kohtuu hyvä joukkue puolustamaan kolmen pisteen kaarta. Torontoa vastaan otetaan keskimäärin 30,3 kolmosen heittoa, mikä on yli 14 heittoa vähemmän mitä Houston keskimäärin heittää kaaren takaa. Myös Torontoa vastaan joukkueet osuvat kolmen pisteen heitot keskimääräistä huonommin. Uskomme tämän olevan tänään ratkaisevassa asemassa ja Torontolle tarpeeksi iso etu, että he voivat ottaa voiton kotikentällä.

Lunasta ilmainen 5€ esportsbetting.comille


Uusi eSports-henkinen vedonlyöntisivusto tarjoaa kaikille pelaajille 5€ ilmaista pelirahaa pelkällä tilinavauksella. Käy lunastamassa omasi ja hyödynnä myös sivuston 30€ vedonlyöntibonus.


Pelivalintamme:

Toronto Raptors -3,5 @1.93

Comeon! - Lue arvostelu

1.93

ComeOn - 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Nopeampi - Lue arvostelu

1.93

Nopeampi - Pelaa ilman rekisteröitymistä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bethard - Lue arvostelu

1.93

Bethard - Lunasta 50€ vedonlyöntibonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.93

Mobilebet - 300% tai 300€ bonusta ensitalletuksellesi!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

1.92

Kaksi bonusvaihtoehtoa: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

1.90

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan
Esportsbetting - Lue arvostelu

1.90

Uusi eSportsiin erikoistunut sivusto tarjoaa 5€ ilmaista pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

1.90

LeoVegasilta nyt parannettu 50€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.90

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot aina 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan