NBA Preseason: Toronto Raptors - Melbourne United

Julkaistu: 05.10.2018 18:59


NBA Preseason: Toronto Raptors - Melbourne United
NBA Preseason | Toronto Raptors - Melbourne United | 02:00
Katso ilmaiseksi
Live Stream: Betsafe.com
Katso tämä ja kaikki muut NBA-ottelut ilmaiseksi netissä! Lue lisäohjeita NBA live streameistä NBA Live Stream-sivultamme tai siirry suoraan Betsafen sivustolle tästä.

Melbourne United jatkaa Pohjois-Amerikan reissuaan ja pelaa toisen harjoitusottelunsa Toronto Raptorsia vastaan. Australian mestari pelasi ensimmäisen ottelun Philadelphiassa häviten ottelun 20 pisteellä, mutta piti homman tiukkana pitkän aikaa. Melbourne ei todellakaan ole huono joukkue, mutta lähes kaikilla maailman seurajoukkueilla on merkittävä tasoero kun lähdetään vertailemaan NBA-joukkueisiin. Ensimmäisessä ottelussa Melbournen takamiehet ja centeri olivat hyvässä iskussa ja he ovat myös tänään tärkeässä roolissa. Minuutit olivat heillä kovia, mutta ne täytyykin olla, että NBA-seurat pidetään tiukoilla.

Melbournen riveissä pelaa yhdysvaltalinen Josh Boone, joka pelaa joko power forwardina tai centerinä. Hän on joutunut olemaan sivussa takareisivamman vuoksi mutta palaa tähän otteluun. Boone on pelannut aiemmin NBA:ssa 256 ottelua. Boone oli viime kaudella Australian liigan kovin levypallomies ja pistetilaston 20. Hänen presenssinsä korin alla tulee olemaan iso asia tänään Melbournelle.

Toronto pelasi kaksi harjoitusottelua ja vihjasimmekin heidän ensimmäisen pelin Portlndia vastaan. Ykkösmiehiä on peluutettu vajaata 20 minuuttia ja peliajat tuskin ovat hirveästi korkeampia vielä tässä ottelussa. Kawhi Leonard on vakuuttanut päävalmentaja Nick Nursen heti ensimmäisissä peleissä. Portlandia vastaan Leonard niputti 19 minuutissa 12 pistettä ja 3 syöttöä. Utahia vastaan tappio-ottelussa Leonard pelasi 18 minuuttia ja teki 17 pistettä ja keräsi 5 levypalloa.

Torontolla on vielä kolme harjoitusottelua jäljellä ennen runkosarjan alkua. Nick Nurse tulee varmasti viimeisissä otteluissa peluuttamaan hieman enemmän ykköspelaajiaan kun kombinaatiot alkavat muodostumaan ja suunnitelmat kauden avaukseen alkaa olemaan selvillä. Näämme vielä tämän ottelun hyvinkin paljon satunnaistekijöitä sisältävänä otteluna ja varsinkaan isona suosikkina Torontoa on vaikea lähteä pelaamaan vedonlyönnissä, sillä emme voi olla ollenkaan varma mikä joukkueen motivaatio ja peluutus on.

Melbourne esiintyi hyvin Philadelphiassa ja voimme jälleen varmuudella sanoa, että he tulevat tähän otteluun jälleen täysillä. Jälleen kerran tämä ottelu on Melbournen pelaajille ainutlaatuinen kokemus ja voitto NBA-joukkueesta olisi erittäin historiallinen temppu. Uskomme, että Toronton penkki ei pysty liiaksi puskemaan johtoa minkä ykkösmiehet ensimmäisellä puoliajalla repäisee ja Melbourne taistelee itsensä reiluhkon tasoituksen sisään. Markkinassa on vielä hajontaa tasoituspisteissä ja saamme samalla kertoimella, mutta pisteen enemmän tasoitusta Betser-vedonlyöntisivustolla.

Voita Teemu Selänteen pelipaita nimikirjoituksella!


Pitäisitkö ylläsi Teemu Selänteen nimmarilla varustettua pelipaitaa? Nyt se on tehty äärimmäisen helpoksi, kun Rizk tarjoaa mahdollisuuden voittaa Teemu Selänteen Anaheim Ducks pelipaidan nimikirjoituksella varustettuna. Osallistuminen vaatii vain yhden vedon sinun itse määrittämälläsi panoksella ja kertoimella!

Pelivalintamme:

Melbourne United +23,5 @1.90

BetRedKings - Lue arvostelu

1.90

Käytä bonuskoodi ja saat 300% bonuksen!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betser - Lue arvostelu

1.90

Betser bonus nyt 10€ ilmaisraha ilman kierrätystä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
ScandiBet - Lue arvostelu

1.89

Hyödynnä Scandibetin 50% bonus 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan