NHL: Toronto - Washington - Ohipeli isännille?

Julkaistu: 21.02.2019 12:36


NHL: Toronto - Washington - Ohipeli isännille?
NHL | Toronto - Washington | 02:00
Nordicbet Nordicbet
Toronto palaa peräti kuuden ottelun vierasputken jälkeen takaisin kotikentälleen. Pitkien vierasmatkojen jälkeisissä kotiotteluissa on aina ohipelin vaara. Kun on vihdoin päästy kotiin hetkeksi hengähtämään, saattaa fokus karata jääkiekosta hetkeksi muualle.

Washington tulee myös otteluun neljän ottelun vierasputkessa, jossa se on voittanut San Josen ja Los Angelesin, mutta koko tappiot Columbukselle sekä Anaheimille. Edellisestä seitsemästä ottelustaan Capitals on aina voittanut joka toisen ja hävinnyt tasan tarkalleen joka toisen. Tämä kertoo joukkueen äärimmäisen ailahtelevaisesta periodista.

Samaa ailahtelua osaa harrastaa myös Toronto. Joukkue napsii välillä unelmapelillä voittoja, mutta vain hävitäkseen seuraavassa ottelussa sarjan häntäpään porukalle. Vastaava nähtiin vieraskiertueella, kun Maple Leafs voitti Coloradon 5-2 ja Vegasin 6-3, mutta hävisi heti perään Arizonalle vieraissa 2-0.

Molemmat tulevat otteluun siis pitkän reissaamisen jälkeen, joten mitään lepoetua ei voi antaa kummallekaan. Materiaaleissa ei myöskään ole juuri eroa laadun puolesta. Toronto saa pienen kotiedun ja on sen puolesta ohut suosikki otteluun.

Kertoimien valossa Torontosta on tehty aivan liian iso suosikki otteluun ja Capitalsin menestyksiä on pakko kokeilla pienellä rahalla.

Talleta 20€ ja saat 80€ pelirahaa!


Mobilebet on parantanut vedonlyöntibonustaan ja nyt saat esimerkiksi 20€ talletuksella 80€ pelirahaa. Loistavan mobiilialustan omaava Mobilebet on bonuksineen yksi parhaita vedonlyöntisivustoja!
Mobilebet: Lunasta 300% bonus täältä >>

Pelivalintamme:

1x2: Capitals @3.35

Nordicbet - Lue arvostelu

3.35

Yksi parhaista! Hyödynnä Nordicbetin 170€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

3.35

Hyödynnä Betssonin 100€ vedonlyöntibonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

3.25

Kaksi bonusvaihtoehtoa: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

3.25

Mobilebet - 300% tai 300€ bonusta ensitalletuksellesi!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

3.25

ComeOn - 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan