KHL: Torpedo Novgorod - HK Sotshi

Julkaistu: 14.01.2020 07:31


KHL: Torpedo Novgorod - HK Sotshi
KHL | Torpedo Novgorod - HK Sotshi | 18:00
Katso ilmaiseksi
Live Stream: Nordicbet.com
Katso kaikki KHL:n ottelut suorana ja ilmaiseksi netissä! NordicBet näyttää kaikki KHL-ottelut Jokereita lukuunottamatta suorina lähetyksinä. Siirry katsomaan otteluita NordicBetin sivustolle suoraan tästä.

Khl:ssä pelataan pikkuhiljaa isoista panoksista playoffeja ajatellen. Tässä matsissa on juurikin latausta, kun joukkueet ovat divisioonassa peräkkäin. Kotijoukkue Torpedo on kerännyt 47 ottelusta 50 pistettä, jolla on irronnut läntisen konfernssin 8. sija, sekä Tarasov divisioonan neljäs sija. Maalinteko on ollut Torpedon suurin vahvuus, kun joukkue on iskenyt komeat 131 maalia. Joukkueen paras pistemies on ollut pistepörssin viidentenätoista oleva Jordan Schroeder, joka on iskenyt tällä kaudella komeat 14+18 tehot. Puolustus on ollut heikompaa, kun joukkue on päästänyt 125 maalia, joka divisioonan neljänneksi eniten. Päästettyjen määrä menee kuitenkin aika paljon hyökkäävän pelitavan piikkiin.

Vierailija Sotshi on kerännyt 47 ottelusta 45 pistettä, jolla irtoaa lännen 9. sija, ja Tarasov divisioonan 5. sija. Joukkue on viiden pisteen päässä viimeistä poffipaikkaa hallitsevasta Torpedosta, joten ottelussa on isot panokset. Maalinteko on ollut Sotshille vaikeaa, kun joukkue on tehnyt ainoastaan 96 maalia. Joukkueen valopilkku on ollut Malte Strömwall, joka on iskenyt komeat 16+16, mutta valitettavasti ruotsalainen ei tänään ole Sotshin apuna. Puolustus on ollut myös heikkoa, kun joukkue on päästänyt 122 maalia.


Sotshin tehottomuus ei riitä Torpedoa vastaan


Kun joukkueiden puolustukset ovat samaa tasoa, on vertailussa jäljellä hyökkäys. Torpedo on tehnyt 35 maalia enemmän kuin Sotshi. Sotshin paras hyökkääjä on poissa pelistä, ja Sotshin maalinteko on viime peleissäkin ollut vaikeaa. Joukkue on tehnyt viimeiseen viiteen matsiin varsinaisella ainoastaan 4 maalia. Se kertoo paljon. Sotshi on koko kauden otannalla tehnyt alle 2 maalia per ottelu vieraissa, kun taas Torpedo on iskenyt kotona lähes kolmea maalia per ottelu. En näe Sotshia viemässä yhtään pistettä, Torpedo vahvistaa asemiaan.
Testaa uutta pesis-sivustoa!

Uusi vedonlyöntisivusto Coolbet tarjoaa netin parhaita kertoimia! Kokeile nyt uutta vedonlyöntisivustoa: luo uusi pelitili ja talleta 150€, niin saat heti 300€ pelirahaa. Coolbet tarjoaa kertoimet sekä Superpesiksen, Ykköspesiksen että jopa Suomensarjan otteluihin!
Coolbet: Lunasta 150€ arvoinen bonus tästä Bonuskoodi: COOL150 >>

Pelivalintamme:

Torpedo Novgorod @1.88

Coolbet - Lue arvostelu

1.88

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Olybet - Lue arvostelu

1.79

Olybet - Lunasta 50€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
NordicBet - Lue arvostelu

1.77

Yksi parhaista! Hyödynnä NordicBetin 170€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

1.77

Hyödynnä Betssonin 100€ vedonlyöntibonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsafe - Lue arvostelu

1.77

Betsafe tarjoaa uuden 400% talletusbonuksen!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bethard - Lue arvostelu

1.77

Bethard - Lunasta jälleen 100€ vedonlyöntibonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.77

Mobilebet - 400% tai 100€ bonusta ensitalletuksellesi!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.77

ComeOn - 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Fastbet - Lue arvostelu

1.76

Lunasta Fastbetiltä 50€ vedonlyöntibonuksia!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betway - Lue arvostelu

1.75

Lunasta Betway bonus: 100€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan