Liigacup: Tottenham - Chelsea

Julkaistu: 08.01.2019 12:03


Liigacup: Tottenham - Chelsea
Liigacup | Tottenham - Chelsea | 22:00
Liigacupin välierän ensimmäisessä osassa Tottenham on kotijoukkue, se on paremmassa kunnossa ja miehistö on terveempänä. Silti vetomarkkina on laittanut pelin melkein tasoihin, Spursin voittokerroin on 2.60:n paikkeilla ja Chelsean noin 2.85. Pakkohan tässä on kotivoittoa pelata.
Kertoimet ovat liikkuneet niin, että Tottenhamin kotivoitosta sai vielä joitain päiviä sitten kertoimeksi vain 2.10. Kerroinliikkeisiin on syytä suhtautua varauksella, nouseviin kertoimiin pitää pelata varovaisesti.
Raporttien mukaan Spursin manageri Pochettino olisi laittamassa kentälle kaikki ykköspyssynsä Harry Kanesta lähtien, joten kotijoukkueen rotaation ei pitäisi olla kerroinliikkeiden taustalla.

Joukkueen kohtasivat Spursin kotiottelussa Wembleyllä marraskuussa. Tuota ottelua Tottenham hallitsi selvästi ja voitti 3-1. Spurs voitti ottelussa laukaukset maalia kohti 9-2.

Kumpikin joukkueista pelasi viikonloppuna FA Cupia. Spurs voitti Tranmere selvästi 7-0 ja Chelsea Nottinghamin 2-0. Tottenham pääsi enemmän lepuuttamaan avainpelaajiaan. Alli ja Son olivat avauksessa, Llorente teki hattutempun. Chelsea lepuutti myös useita ykkösketjun pelaajia, mutta Eden Hazard oli pakko ottaa ensimmäisen jakson lopulla mukaan, kun peli oli vielä maaliton.

Viimeisestä kymmenestä ottelusta Spurs on voittanut kahdeksan. Harry Kane on tehnyt maalin tai antanut maalisyötön kahdeksassa viime ottelussaan.

Mikä ihme voi olla kerroinliikkeiden taustalla? Sitä ihmetellessä voi laittaa pienen betsin kotivoitolle.

Aloita vedonlyönti ilman rekisteröintiä Nopeampi.comissa


Nopeampi.com tarjoaa vedonlyöntiä täysin ilman rekisteröintiä. Sen kuin siirryt sivustolle ja alat pelaamaan! Ei dokumenttien lähetystä, vaan kirjautuminen tapahtuu suoraan pankkitunnuksillasi. Pelaaminen on turvallista ja vaivatonta. Lue lisää sivustosta täältä tai siirry suoraan pelaamaan.


Pelivalintamme:

Tottenham @2.60

Unibet - Lue arvostelu

2.60

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Expekt  - Lue arvostelu

2.60

Lunasta jopa 100€ ilmaisvetosi Expektille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betfair - Lue arvostelu

2.50

Hyödynnä 100% bonus aina 100€ astiLue arvosteluSiirry pelaamaan
Bethard - Lue arvostelu

2.50

Bethard - Lunasta 50€ vedonlyöntibonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Speedybet - Lue arvostelu

2.50

Speedybet - Vedonlyöntiä ilman rekisteröintiä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Nopeampi - Lue arvostelu

2.50

Nopeampi - Pelaa ilman rekisteröitymistä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan