Valioliiga: Tottenham - Huddersfield

Julkaistu: 12.04.2019 13:26


Valioliiga: Tottenham - Huddersfield
Valioliiga | Tottenham - Huddersfield | 14:30
NordicBet NordicBet
Tottenham voitti viikolla Manchester Cityn komeasti Mestareiden liigan pudotuskierroksen ensimmäisessä osassa. Samalla Spursille tuli ongelma. Kärkimies Harry Kane loukkasi nilkkansa niin pahasti, että lienee sivussa koko loppukauden. Aikaisemmin Tottenham on pärjännyt Kanen loukkaantumisjaksojen aikana, kun korealainen Son on ottanut vastuuta ja paikannut aukon. Tämä tekee Sonista nyt kyllä hyvin tärkeän pelaaja Tottenhamille. Itse asiassa niin tärkeän, että Son saatetaan hyvin pitää Huddersfield -ottelusta sivussa, että hän olisi tuoreena ja kunnossa ensi viikolla, kun pelataan Mestareiden liigassa toiset osaottelut.

Jos Spursin manageri Pochettino lähtee antamaan avainpelaajille huilivuoroja, niin varsinkin joukkueen hyökkäykseen se koskee.

Tottenhamilla oli surkea maaliskuu. 23. helmikuuta ja maaliskuun viimeisen välillä se sai van yhden pisteen viidestä liigaottelusta. Sitten tuli vihdoin muutto omalle stadionille, komealle Tottenham Hotspur -stadionille, ja joukkue voitti liigapelissä Crystal Palacen 2-0.

Huddersfield on lähes ennätyksellinen heikko Valioliigan joukkue. Sen putominen Championshipiin varmistui jo maaliskuun lopulla, ja se on harvinaisen aikaisin. Huddersfield on voittanut kaudella 33 ottelusta vain kolme, ja maaleja se on tehnyt vain 19.
Joukkueella on alla viiden tappion putki. Viimeisistä kymmenestä vierasottelustaan Huddersfield on saanut kasaan vain yhden pisteen, ja sen maaliero näissä otteluissa on 5-21.

Ottelun kertoimet ovat suurin piirtein 1.20 – 6.90 – 15.00, ja kotijoukkueen kerroin on varmasti aivan liian vähän pelattavaksi. Alle 2.5 maalia saa kertoimeksi jopa 2.70, ja sen voi kupongille laittaa. Kane on sivussa, ja jos Sonkin on huilivuorossa, niin kyllä Spursin kärki on sitten paljon tavallista vaisumpi.

Hyödynnä 100€ talletusbonus vedonlyöntiin


Vedonlyöntisivusto 888sport tarjoaa kaikille uusille pelaajille 100€ ensitalletusbonuksen. Ensimmäinen talletuksesi siis tuplataan ja pääset pelaamaan tuplasti isommalla pelikassalla. Lue lisää sivustosta täältä tai siirry suoraan pelaamaan.
888sport: hyödynnä 100€ vedonlyöntibonuksesi tästä >>

Pelivalintamme:

alle 2.5 maalia @2.70

LeoVegas - Lue arvostelu

2.70

LeoVegasilta nyt parannettu 100€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.70

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot aina 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

2.70

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

2.70

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsafe - Lue arvostelu

2.65

Betsafe tarjoaa 100% bonuksen 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
NordicBet - Lue arvostelu

2.65

Yksi parhaista! Hyödynnä NordicBetin 170€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

2.65

Hyödynnä Betssonin 100€ vedonlyöntibonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betfair - Lue arvostelu

2.55

Hyödynnä 100% bonus aina 100€ astiLue arvosteluSiirry pelaamaan