Valioliiga: Tottenham - Leeds

Valioliiga | Tottenham - Leeds | 18:30 | 21.11.2021
Kohde sulkeutuu: 21.11.2021 18:30
Valioliigan viikonlopun päättävä Tottenham – Leeds on sekin varsin mielenkiintoinen peli. Saako Antonio Conte Spursin linnun taas laulamaan ja Harry Kanen pelaamaan joukkueelle? Maajoukkueen jälkeen taas Spursin riveihin palaava Kane on ollut aika varjo omasta itsestään, nouseekos Heung-Min tämän ottelun sankariksi, ilmeisesti hyökkäysvastuuta tulee nyt enemmän?Spursilla vastassa siipirikkoinen Leeds


Spurs saa nyt mainion paikan kartuttaa omaa pistepottiaan, sillä Leedsin peli on viime aikoina kärsinyt pahasti loukkaantumisista. Nytkin puolentusinaa pelaajaa on joko sivussa tai parantelee vammojaan, joukossa mm. joukkueelle elintärkeä pelajaa, Patrick Bamford.

Kummankaan peli ei tällä kaudella ole kauden ensimmäisellä neljänneksellä ja tietty kolmanneksellakaan ottanut sujuakseen, Tottenham löytyy sijalta 9. ja Leeds puolestaan sijalta 15. Kotona Tottenham ei ole vielä viidessä pelissä tasapeliä pelannut, saldona kolme voittoa ja kaks tappiota, maalit 4-7. Tähän Antonio Conte pyrkii nyt tuomaan ensisijaisesti hyökkäävämmän pelitavan.

Leedsin vieraspelit ovat tällä kaudella sakanneet pahasti 1-2-2 saldolla mennään ja maalierokin on pakkasella 5-9 maalisaldoilla. Mikään mahdottomuus tässä pelissä ei olisi esimerkiksi 2-1 voitto Spursille. Vai saako kotijoukkue ketsuppipullon kunnolla auki? Itseluottamus on ollut isosti hukassa alkukauden.

Kuka tekee maalit?


Harry Kane on ollut kauden aloittaneen valmentajan alaisuudessa melkoisen yössä, mutta voi tehdä nyt täyskäännöksen kun Antonio Conte palkattiin joukkueeseen vastuuvalmentajaksi. Kerroin 1.96 maalille on ihan hyvä, mutta Heung-Min Son kannattanee myös laittaa lapulle. Entäpä sitten Leeds? Löytyisikö näistä ottelun maalintekijät? Fantasy Premier kannattaa myöskin laittaa kondikseen!
Millä kokoonpanoilla?


Spursilla loukkaantumisen takia sivussa Bryan Gil, punaisen kortin takia huilivuorossa Olliver Skipp. Ryan Sessegnonin, Pierre-Emile Höjbergin ja Christian Romeron pelaaminen on myös epävarmaa. Olisiko Spurs näin hyökkäävässä kokoonpanossa sunnuntaina?

Lloris – Davies, Dier, Sanchez – Reguilon, Höjberg, Ndombele, Royal – Heung-Min, Kane, Moura

Leedsiltä sivussa tärkeitä palasia kuten Robin Koch, Luke Ayling ja Patrick Bamford. Myös Junior Firpon, Jamie Shackletonin ja Joe Gelhardtin pelaaminen on epävarmaa. Leedsin kokoonpano saattaa olla kutakuinkin tässä:

Meslier – Firpo, Cooper, Llorente, Dallas – Forshaw, Phillips – Harrison, Rodrigo, Raphinha - James


Vetokohteet otteluun


Kyllähän tässä lähtökohtana on useampi maali tähän peliin. Leeds hakee niitä maaleja vastaiskuista ja Spurs haluaa pelaajille saada hyökkäysvoittoisella pelillä itseluottamusta takaisin. Kertoimissa yli 2.5 maalin pelin saa kiinni n. 1.75 kertoimella, alle 2.5 maalia on tarjolla 2.10 kertsillä. Vetofirmat pitävät siis todennäköisempänä että pelissä tehdään yli 2.5 maalia kuin yli tuon lukeman.

Lähdetään siis hakemaan yli 2.5 maalin peliä, onko se sitten 2-1, 3-0 vai jopa 2-2, sitä on paha sanoa.

Pelivalintamme:

Ottelussa yli 2.5 maalia @1.81

Osuma
Coolbet - Lue arvostelu

1.81

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Pinnacle Sports - Lue arvostelu

1.79

Hyödynnä alan parhaat kertoimetLue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

1.78

Hyödynnä 100% bonus 100€ asti uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betway - Lue arvostelu

1.78

Lunasta Betway bonus: 150€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
NordicBet - Lue arvostelu

1.74

Yksi parhaista! Hyödynnä NordicBetin 120€ bonukset sekä 160 ilmaiskierrosta!Lue arvosteluSiirry pelaamaan