Konferenssiliiga: Tottenham - Pacos Ferreira

Konferenssiliiga: Tottenham - Pacos Ferreira
Konferenssiliiga | Tottenham - Pacos Ferreira | 21:45 | 26.8.2021
Kohde sulkeutuu: 26.08.2021 21:45
Tottenham peluuttanee kakkosketjua. Nunon valmentaja joukkue on muutenkin puolustuspainotteinen.Tottenham pelasi avausottelun Ferreiraa vastaan tyystin kakkosketjulla, ja hävisi 0-1. Nytkin ilmeisesti mennään pitkälti kakkosmiehillä, mutta hiljattain Spurs-jatkonsa varmistanut Harry Kane saattaisi olla mukana. Tuskin Kane vielä on häävi pelaaja, pelituntuma on varmasti pahasti hakusessa.

Tottenham on aloittanut kauden hyvin, mutta sitä kuntoa on paha siirtää Konferenssiliigan peleihin. Spurs on voittanut kauden molemmat Valioliigan matsinsa 1-0, ensin Man Cityn ja viimeksi Wolvesin. Näissä otteluissa kentällä ei ollut avauksessa ilmeisesti yhtään pelaajaa, joka olisi tänään kotijoukkueen avauksessa.

Spursin ja Pacos de Ferreiran ensimmäisessä ottelussa Tottenham ei saanut ainuttakaan laukausta kohti vastustajan maalia. Ottelu oli muutenkin hyvin vaisu. Kaiken kaikkiaan Spurs laukoi kahdesti ja kotijoukkue viidesti. Hyvin tehotonta pallottelua. Ferreiran Lucas Silva teki ottelun ainoan maalin ensimmäisen jakso viime hetkillä.

Ferreiralla huono alkukausi


Pacos de Ferreira oli viime kaudella Portugalin liigan viitonen, mutta nyt menee huonommin. Konferenssiliigassakin se meni häviämään vierasmatsin pohjoisirlantilaista pikkuseuraa Lamea vastaan, ja kotimaan liigassa joukkue on hävinnyt jo Boavistalle ja Estorilille.

Ferreiralla on ollut yli vuorokauden vähemmän aikaa valmistautua tähän matsiin, ja se on vielä joutunut tekemään lentomatkan.

Tottenhamin manageri Nuno Espirito Santo tuonee taas kakkosporukan pelaajia avaukseen, mutta kyllä hekin ovat ainakin paperilla parempi ryhmä kuin Ferreira. Avauksessa pelaavat luultavimmin muun muassa Sessegnon ja Lo Celso, sekä jo aiemmin mainittu Kane.
Ferreiran joukkueesta Helder ja Lucas Silva huilasivat viikonloppuna, mutta nyt he ovat varmaankin avauksessa.

Spurs on nyt pelannut 270 minuuttia virallista futista tällä kaudella, ja maaliero näistä minuuteista on 2-1. Eli puolustus on rautaa, hyökkäys ei niinkään. Tämä oli aikalailla myös Nunon joukkueen tilanne Wolvesissa.

Spursin voittokerroin on nyt vain noin 1.15, ja se on kuitenkin aivan liian vähän kakkosketjun joukkueelle. Ferreira +2 asian handicap saa yli 1.90 -kertoimia, ja sitä voisi betsata. Vielä parempi vaihtoehto kuitenkin on alle 2.5 maalia, kun kerrointa saa jopa 2.40.

Nappaa ilmaisveto jopa 100€ saakka Mr Greeniltä!


Oletko aiemmin pelannut Mr Greenillä? Liity nyt uutena pelaajana ja saat ensimmäistä talletusta vastaavan ilmaisvedon jopa 100€ saakka! Lue lisää Mr Greenistä täältä tai siirry suoraan pelaamaan alta!

Pelivalintamme:

Alle 2.5 maalia @2.45

Unibet - Lue arvostelu

2.45

Hyödynnä 200% bonus 200€ asti uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.45

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bet365 - Lue arvostelu

2.35

Hyödynnä 100% bonus 50€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

2.32

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Pinnacle Sports - Lue arvostelu

2.28

Hyödynnä alan parhaat kertoimetLue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Anders