Mestareiden liiga: Tottenham - PSV

Julkaistu: 06.11.2018 11:51


Mestareiden liiga: Tottenham - PSV
Mestareiden liiga | Tottenham - PSV | 22:00
Lontoon Wembleyn nurmi on kehnossa kunnossa. Hieman on ollut jopa spekulaatiota siitä, että voidaanko Tottenhamin ja PSV:n Mestareiden liigan ottelua pelata Wembleyllä ollenkaan. UEFA on vahvistanut, että kyllä kuitenkin voidaan.

Wembley meni surkeaan kuntoon, kun reilu viikko sitten stadionilla pelattiin NFL -ottelu ja Spurs – Manchester City -ottelu vuorokauden välein. NFL -matsin jälkeen nurmi oli suurin paikoin aivan ruskea ja epätasainen, ja vielä NFL:n logo sekä jefun viivat olivat kentällä näkyvillä.
Surkea kenttä vaikuttaa varmasti illan otteluun, taitojalkapallon pelaaminen on hankalaa. Vierasjoukkue PSV varmasti hyötyy kehnosta nurmesta. Tottenhamin pitäisi olla aktiivisempi ja kontrolloida peliä, mutta vaikeaahan se on, jos pallo ottaa nurmesta outoja pomppuja. Spursin manageri Pochettino on lehdissä vähätellyt kentän merkitystä. Hän on sanonut, että se ei olisi enää niin kehno kuin viikko sitten.

Spurs ja PSV ovat lohko B:ssä kaksi viimeistä, kummallakin on vain yksi piste. Tämä tuli tasurista, jonka joukkueet pelasivat viime kierroksella Eindhovenissa.
Inter Milan on lohkokakkonen, ja sillä on kuusi pistettä. Spursin ja PSV:n ottelun häviäjä voi kyllä jo unohtaa jatko-ottelut, ja tasurilla molemmilla alkaisi olla hankalaa. Tämä tarkoittaa sitä, että Tottenham varmaan hakee voittoa viimeiseen asti, eikä lähde loppupuolella varmistelemaan tasatilannetta. Voittopakko ja kehnonlainen kenttä on huono yhdistelmä.

Kumpikin joukkueista voitti viime viikonloppuna kotimaansa sarjapelin. Tottenham voitti vieraissa Wolverhamptonin 3-2 ja PSV kotonaan Vitessen 1-0.

Tottenhamilla on ottelussa loukkaantumis- ja pelikieltohuolia. Varsinkin puolustuksessa on aukkoja. Spurs joutuu peliin ilman pelikiellossa olevaa ykkösveskaria Llorista, ja sairastuvan puolella ovat ainakin Rose, Dier, Vertonghen, Dembele ja Wanyama.
PSV on onnistunut pitämään pari viimeistä ottelua samaa avausta, sillä ei ole mainittavia poissaoloja.

Kertoimien puolella vetofirmat ovat arvioineet Spursin voittotodennäköisyyden yli 70 prosentin. Asian handicapin puolella PSV nousee pelattavaksi. Spursin repaleinen puolustus ja kehno kenttä pitänevät ottelun tasaisempana kuin mitä vetomarkkina väittää.

Pelaa vedonlyöntiä ilman rekisteröintiä!


Speedybet tarjoaa vedonlyöntiä ilman rekisteröintiä! Pääset nyt pelaamaan urheiluvedonlyöntiä ilman ainaisia dokumenttien lähettelyä tai rekisteröintejä. Homma toimii kuten Veikkauksella, mutta kertoimet ovat selvästi korkeampia ja aivan markkinoiden kärkipäätä. Tutustu Speedybet arvosteluumme tästä tai siirry pelaamaan Speedybetille suoraan.

Pelivalintamme:

PSV AH +1.5 @1.87

Unibet - Lue arvostelu

1.87

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Nordicbet - Lue arvostelu

1.85

Yksi parhaista! Hyödynnä Nordicbetin 170€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

1.85

Nappaa paranneltu 150€ bonus Betssonilta!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsafe - Lue arvostelu

1.85

Betsafelta peräti 200€ vedonlyöntibonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
ScandiBet - Lue arvostelu

1.81

Hyödynnä Scandibetin 50% bonus 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.81

ComeOn - 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Speedybet - Lue arvostelu

1.79

Speedybet - Vedonlyöntiä ilman rekisteröintiä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan