Valioliiga: Tottenham - Sheffield United

Julkaistu: 08.11.2019 14:58


Valioliiga: Tottenham - Sheffield United
Valioliiga | Tottenham - Sheffield United | 17:00
Betsafe Betsafe
Lauantain Valioliiga kierroksella luvassa erittäin mielenkiintoinen ottelu, kun surkeaa alkukautta pelannut Tottenham isännöi ilmiömäistä nousija -ja komeettajoukkue Sheffield Unitedia Lontoossa.

Tottenham


Kotijoukkue sai viikolla pientä motivaation kohennusta heikkoon alkukauteen, kun Spurs kaatoi Mestarien liigan vierasottelussa Belgradin Punaisen Tähden tylyin 4-0 lukemin. Mestarien liigan jatkopaikka näyttäisi olevan hallussa heikosta alkukauden aloituksesta huolimatta, mutta Valioliigassa Mauricio Pochettinon ryhmä ei edelleenkään kykene nousemaan odotetulle tasolle.

Valioliigassa joukkue menetti viime sunnuntaina 1-0 johtonsa ottelun lopussa ja voitto kääntyi ottelun viimeisillä hetkillä 1-1 tasapeliksi Evertonin vieraana. Pelillinen sekasorto näkyy kaikessa joukkueen tekemisessä; syötöt ovat hätäisiä, liikkeet ovat epäsynkassa ja hyökkääminen näyttää aika-ajoin pahasti puskemiselta. Pochettinon tuleekin saada joukkueen perustekeminen selvästi aiempaa jamaan ja mielellään pikaisesti.

Tottenhamin kausi on ollut tahmea, vaikka kasassa piti olla potenttiaalisin joukkue aikoihin. Nyt tilanne on niin huono, että jopa pää valmentaja Pochettinon asemaa joukkueen peräsimessä on kyseenalaistettu. Tottenhamin maaliodottamat otteluissa ovat jääneet heikolle tasolle, joten huonot tulokset eivät selity edes huonolla viimeistely tarkkuudella.

Sivussa lauantain ottelusta ovat kaksi maalia Punaisen Tähden verkkoon upottanut hyökkääjä Heung-Min Son, joka huolimattoman liukutaklauksen seurauksena asetti Evertonin Andre Gomesin koko uran vaakalaudalle ja eteläkorealainen poistettiin kentältä punaisella kortilla. Loukkaantumisten vuoksi sivussa ovat ykkösvahti Hugo Lloris ja toppari Jan Vertonghen, jonka lisäksi myös hyökkäyssuuntaan tärkeän Erik Lamelan pelaaminen on epävarmaa reisivamman vuoksi.

Sheffield United


Sensaatiomaisesti sarjataulukossa kuudentena oleva nousijajoukkue Sheffield Utd on osoittanut duunarimaista otetta läpi alkukauden. Päävalmentaja Chris Wilder on luottanut nousun tuoneeseen pelaajisto ydinrunkoon ja vahvisti sitä pienen pelajaabudjetin raameissa loistavilla täsmähankinnoilla. Joukkue omistaa teräksisen identiteetin, jota on ollut todella vaikea horjuttaa. Joukkue on alkukauden aikana päästänyt Valioliigassa vähiten maaleja (8) Leicesterin ohella, ja vahva puolustuspelaaminen sekä loistava maalivahti pelaaminen on tuonut loistavia tuloksia.

Viikko sitten Blades murskasi Burnleyn kotona 3-0 lukemin ja ottelu oli paketissa jo 25 minuutin jälkeen. Kyseessä oli ykkösvahti Dean Hendersonin kolmas nollapeli neljään otteluun. Kauden saldona on vain kaksi tappioita, jotka ovat tulleet top 3 -joukkueista Liverpoolille ja Leicesterille, mutta on muistettava, että Sheffield United on sen sijaan kyennyt repimään pisteitä Arsenalilta, Chelsealta ja Evertonilta.

Sheffield United on ollut todella ikävä vastus jokaiselle joukkueelle, sillä yhtenäinen duunariporukka ei häpeile puolustaa matalalta, etenkään suurseuroja vastaan, jolloin Wilderin suojatit ovat lähinnä odotelleet oikeaa saumaa pallonriistoille. Alkukaudella 11:sta ottelusta peräti kahdeksan on päättynyt alle 2,5 maalin lopputulemaan ja Hendersonin verkkoon on tehty vain kahdesti yli yksi rysä.

Kokoonpanon osalta Wilderillä ei ole huolia, sillä lasarettiosasto ammottaa tällä hetkellä tyhjyyttään.

Yhteenveto


Lähtökohtaisesti Tottenham on joukkueista selvästi laadukkaampi ja "tavallisena" kautena lähtökohdat myös kertoimien puolesta olisivat varmasti kotijoukkueen puolesta huomattavasti maltillisemmat, mutta vetomarkkina on reagoinut Spursin surkeaan alkukauteen odotetulla tavalla. Mitään en ota loistavavasti esiintyneeltä Sheffield Unitedilta pois, mutta uskon nousijajoukkueen huiman flow tilan kääntyvän kauden mittaan realistisemmaksi ja joukkueen putoavan Europeli kahinoista ryminällä. Uskon Pochettinon ryhmän kurssin kääntymiseen ja näin ollen kotijoukkueen vähintään kahden maalin voitto lähtee peleihin kelpo kertoimella!

VB:n Telegram- palvelu on nyt avoinna!


Veikkausbonusten Telegram- keskusteluryhmä on nyt auki. Liity kasvavaan joukkoon vedonlyönti- ja urheiluihmisiä, niin saat päivittäisiä vihjeitä ja tarjouksia palveluun. Sana on jokaisella vapaa, ja jokaisen näkemystä arvostetaan!

Pelivalintamme:

Tottenham -1.5 maalia @2.65

NordicBet - Lue arvostelu

2.65

Yksi parhaista! Hyödynnä NordicBetin 170€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

2.65

Hyödynnä Betssonin 100€ vedonlyöntibonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsafe - Lue arvostelu

2.65

Betsafe tarjoaa 100% bonuksen 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

2.65

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bethard - Lue arvostelu

2.65

Bethard - Lunasta jälleen 100€ vedonlyöntibonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

2.65

ComeOn - 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

2.55

LeoVegasilta nyt parannettu 100€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.55

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

2.55

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

2.55

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan