Valioliiga: Tottenham - Southampton

Julkaistu: 05.12.2018 08:43


Valioliiga: Tottenham - Southampton
Valioliiga | Tottenham - Southampton | 22:00
Lontoon paikallismatsit ovat olleet viime viikkoina Spursille melkoista vuoristorataa. Ensin se voitti Chelsean komeasti Wembleyllä 3-1, mutta perään tuli ikävästi neniin Arsenalilta 2-4.
Southamptonin kohtaaminen kotikentällä Arsenal -pettymyksen jälkeen on hyvä terapiaottelu, sillä oletuksella, että Tottenham pelaa hyvin. Southampton on tällä hetkellä heikoilla. Joukkueella ei ole manageria. Mark Hughes sai potkut muutama päivä sitten, eikä uutta ole vielä nimetty. Ilmeisesti uusi mies on Ralph Hasenhuttl, mutta ei hän vielä ole hommissa Wembleyllä.

Ennen Arsenal -tappiota Tottenhamille oli alla komea kuuden voiton putki. Joukkue on hyvässä iskussa. Arsenalille häviäminen tämän Emirates -stadionilla ei ole mikään alamäen merkki. Kotonaan Spurs on ollut marraskuussa hyvä. Se pelasi viime kuussa kolme ottelua Wembleyllä ja voitti ne kaikki, Chelsean lisäksi vastassa olivat Mestareiden liigassa Inter Milan ja PSV.

Spursilla on ollut tiukka ohjelma euro-otteluineen, ja joulukuusta on tulossa raskas. Manageri Pochettino tuonee vaihtopenkin miehiä avaukseen. Jan Vertonghen on pelikiellossa. Alderweireld, Rose, Winks ja Moura saattavat tänään olla avauksessa, mutta kyllä Spurs joka tapauksessa on Southamptonia parempi ryhmä.

Spursin voittokerroin ottelussa on noin 1.35, ja lukemat ovat nousussa. Nousseisiin kertoimiin ei ole helppo pelata, eikä alle 1.40 -lukemat muutenkaan innosta Valioliigassa vetojen tekemiseen. Southampton pelaa varmasti ilman manageria niin riskittömästi kuin vain osaa. Alle 2.5 maalia saa yli 2.30 -tason kertoimia, ja näitä voi pelata.

Testaa uutta vedonlyöntisivua 10€ ilmaisvedolla


Karamba vedonlyönti on uusi vuonna 2018 avattu sivusto! Ilmaisvedon voit pelata mihin vain single- tai yhdistelmäkohteeseen, kunhan kohteen yhteiskerroin on vähintään 2,00. Ilmaisvedon voitot eivät sisällä lainkaan kierrätysvaatimuksia, eli voit kotiuttaa voittosi vaikka heti. Tutustu Karamban arvosteluun täältä >>
Karamba: Hae 10€ ilmaisveto täältä

Pelivalintamme:

alle 2.5 maalia @2.37

Nordicbet - Lue arvostelu

2.37

Yksi parhaista! Hyödynnä Nordicbetin 170€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

2.37

Nappaa 100€ vedonlyöntibonus Betssonille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsafe - Lue arvostelu

2.37

Betsafelta peräti 200€ vedonlyöntibonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

2.35

ComeOn - 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Expekt  - Lue arvostelu

2.32

Lunasta jopa 100€ ilmaisvetosi Expektille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betser - Lue arvostelu

2.30

Betser bonus nyt 10€ ilmaisraha ilman kierrätystä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan