EFL Cup: Tottenham - West Ham

EFL Cup | Tottenham - West Ham | 21:45 | 22.12.2021
Kohde sulkeutuu: 22.12.2021 21:45
Tottenham alkaa jo olla Conten joukkue. Hammersilla on vaisumpi jakso menossa.EFL Cupissa pelataan Lontoon paikallinen, kun itäpuolen West Ham matkaa pohjoiseen Tottenhamin uudelle stadionille. Spurs pelasi viikonloppuna Valioliigassa Liverpoolin kanssa 2-2, kun West Hamin ottelu Norwichia vastaan peruttiin.

Spurs on ollut viime kierroksilla jo tasaisen hyvä. Antonio Conten työ taitaa jo tässä näkyä. Ennen Pool-tasuria Spurs voitti Norwichin ja Brentfordin kotistadionillaan yhteismaalein 5-0. Liverpoolia vastaan Tottenham oli selvästi joukkueista parempi.

Kun Antonio Conte tuli Tottenhamin manageriksi marraskuun alussa, Spurs ei ollut ollenkaan Conten tyyline ryhmä. Puolessatoista kuukaudessa homma on muuttunut. Nyt Tottenham jo muistuttaa paljon viime kauden Conten Inter Milania.
Conten tavaramerkki on kolmen puolustajan alakerta, ja Poolia vastaan tämä kolmikko oli Davies, Dier ja Davinson. Laitureina Emerson Royal ja Sessegnon pelaavat samanlaisessa roolissa kuin Hakimi ja Perisic Interille. Kun Tottenham sai pallon, niin nämä kaksi laituria olivat nopeasti ylhäällä, ja kun pallo menetettiin he olivat yhtä nopeasti tekemessä puolustuslinjasta viiden ryhmän.

West Ham on pelannut kaksi viimeistä peliään vieraissa. Burnleyn kanssa se jäi maalittomaan tasapeliin ja Arsenalille tuli 0-2 -tappio. Kaiken kaikkiaan, kaikki turnaukset mukaan lukien Hammers on voittanut yhden viimeisistä kuudesta ottelusta, eli jonkinlainen alamäki tai suvanto on menossa erinomaisen alkukauden jälkeen.

Vähämaalisempi matsi tulossa?


Se lienee aivan varmaa, että Spursin Conte sekä Hammersin Moyes kierrättvät tähän matsiin pelaajiaan. Jos vuoden vaihteen pelit pystytään pelaamaan, niin joukkueiden otteluohjelma on raskas. Moyes jo kierrätti edellisillä EFL Cupin kierroksilla Manchesterin joukkueita vastaan. Eiköhän samoja pelaajia ole mukana nytkin.

Koronaviruskin sotkee kokoonpanoja. Ennen Spursin Pool-ottelua Sonin, Lucas Mouran ja Skippin piti olla viruksen vuoksi sivussa, mutta eivät he sitten olleetkaan. Romero on sivussa loppuvuoden ja Sessegnon sai Pool-ottelussa kolhun, mutta muuten joukkue on oikeastaan terve.
Conte laittanee kentälle vähälle peliajalle jääneitä, kuten Rodonin ja Bergwijnin. Viikonloppuna Kane teki kauden ensimmäisen maalinsa kotikentällä, mutta tuskin hän nyt pelaa ainakaan koko matsia.

Hammersin Coufal on pelikiellossa. Fredericks ja Johnsonkin ovat sivussa, joten oikean puolen pakkeja joukkueella on vähänlaisesti. Muutenkin West Hamilla on puolustuksessa puutteita. Zouma ja Ogbonna ovat pois pelistä, samaten ilmeisesti Cresswell.
Avauksessa voisivat olla muun muassa Yarmolenko, Vlasic sekä Noble.


Kertoimet ovat noin 2.20 – 3.40 – 3.40, ja kaipa tämä on kohdallaan. Alle 2.5 maalia saa kertoimeksi liki 1.90. Mennään sillä. Conten joukkue ei notkahda, mutta jos hyökkäyksen ykköspyssyt ovat sivussa, niin maalinteko voi olla tiukassa. Hammersilla taas on menossa vaisumpi jakso, kolme viimeistä matsia se on pelannut tekemättä maaliakaan.

Runsaan kohde- ja lajivalikoiman omaava ComeOn! tarjoaa uudelle asiakkalle 100% bonuksen 300€ asti, jolloin saat 150€ talletuksella 300€ pelirahaa. Lue lisää ComeOnin! bonuksesta täältä tai siirry suoraan hakemaan markkinoiden yksi isoimmista talletusbonuksista tästä!

Pelivalintamme:

Alle 2.5 maalia @1.92

Bet365 - Lue arvostelu

1.92

Hyödynnä 100% bonus 50€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Pinnacle Sports - Lue arvostelu

1.91

Hyödynnä alan parhaat kertoimetLue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

1.88

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.83

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.83

ComeOn - Lunasta helppo 100% aina 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Anders