Val di Fiemme: naisten 10km yhteislähtö (v)

Val di Fiemme | Naisten 10km yhteislähtö | 12:30 |4.1.2021
Kohde sulkeutuu: 04.01.2022 12:30
Tour de Ski huipentuu tiistaina, kun luvassa on Alpe Cermisin loppunousu. Heidi Weng on viidentenä ennen päätöskisaa ja norjalainen taistelee kokonaiskilpailun palkintopallisijasta. Val di Fiemmen päätöskilpailu sopii erinomaisesti kevytrakenteiselle Wengille. Toissa vuonna Weng päihitti Yhdysvaltojen Jessie Digginsin minuutilla. Diggins on yleensä hieman vaikeuksissa nousun rankimmissa kohdissa, jossa naisen hiihtäminen menee "ankkakävelyksi". Weng puolestaan pystyy säilyttämään luistelupotkun ja sitä kautta meno on hieman tehokkaampaa. Weng on asetettu oikeutetusti parissa suosikiksi, mutta allekirjoittaneelle 1,50 kerroin kelpaa silti peleihin.Nouseeko Andersson kokonaiskilpailun voittoon?


Maanantaina Val di Fiemmessä hiihdettiin naisten 10 kilometrin perintesen yhteislähtökisa, jossa voittoa juhli Venäjän Natalia Neprjajeva. Kisan toinen oli Weng ennen Krista Pärmäkoskea. Tilanne ennen päätösetappia on mielenkiintoinen, sillä Neprjajeva ja Ebba Andersson taistelevat tiukasti Tourin kokonaiskilpailun voitosta. Andersson on johtavaa Venäjän Neprjajeva minuutin ja 11 sekunttia perässä, mutta ruotsalaishiihtäjä päihitti venäläisen viime vuoden loppunousussa minuutilla ja 40 sekunnilla. Mr Greenillä on tarjolla 3,00 kerroin, että Andersson voittaa kokonaiskisassa Neprjajevan.

Kokonaiskilpailun kolmannesta sijasta taistelevat Kerttu Niskanen (+1:19), Pärmäkoski (+1:21), Weng (+1:40) ja Diggins (+1:42). Suomalaisduo ei ole vahvimillaan Alpe Cermisin loppunousussa, joten kokonaiskilpailun kolmossija menee Wengille tai Digginsille.

Weng päihittää Digginsin päätösetapilla


Vaikka Diggins on yksi parhaista vapaan meniöistä, niin Val di Fiemmen loppunousussa jenkkihiihtäjä ei ole onnistunut juhlimaan voittoa. Viime vuoden kisassa Diggins oli toiseksi nopein Anderssonin jälkeen. Weng ei viime vuonna osallistunut Tour De Skille, mutta norjalainen on kevytrakenteisena hiihtäjänä todella kova luu päätösetapilla. Tilastojen perusteella Weng on ollut selkeästi Digginsiä parempi Val di Fiemmen päätösetapilla, erojen vaihdellessa 40 sekunnin ja puolentoista minuutin välillä. Wengille on tarjolla 1,50 kerroin, että norjalainen päihittää Digginsin päätösetapilla, joka on mielestäni pelattava kohde. Oma rajakertoimeni kohteeseen on 1,40. Uskon, että Andersson ja Weng karkaavat muilta päätösnousussa. Diggins ja Delphine Claudel taistelevat tiukimmin päätösetapin kolmossijasta. Päätöskisa hiihdetään yhteislähtönä.

Betinia tarjoaa 200€ vedonlyöntibonuksen!


Oletko pelannut aiemmin Betinia vedonlyöntisivustolla? Sivu tarjoaa uusille asiakkaille 200€ edestä täytettä pelikassaan. Voit lukea sivustosta tarkemmin Betinia arvostelustamme tai siirtyä suoraan sivustolle ja napata muhkean bonuksen millä startata vedonlyönti!
Betinia: lunasta 200€ ensitalletusbonus ››

Pelivalintamme:

H2H: Heidi Weng vs. Jessie Diggins: 1 @1.5

Osuma
Bet365 - Lue arvostelu

1.5

Hyödynnä 100% bonus 50€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.5

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

1.5

40 €:n edestä bonuksia vain 10€ ensitalletuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

1.5

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Casumo - Lue arvostelu

1.5

Casumo - Lunasta 100€ tervetulobonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Jykke-setä