Salibandyliiga: TPS - Classic

Julkaistu: 10.03.2018 00:18


Salibandyliiga: TPS - Classic
Salibandyliiga | TPS - Classic | 17:00
LeoVegas LeoVegas
TPS:n ja Classicin kohtaamisessa panokset ovat ehkäpä koko kierroksen pienimmät. Classic on voittanut 23 kertaa putkeen ja tuskin häviää enää peliäkään tämän kauden aikana. Manselaiset vievät runkosarjan täysin ylivoimaisesti ja on kevään ainoa mestarisuosikki. TPS:n mahdollisuudet kotietuun ovat hyvin ohuet.

TPS:n pitäisi voittaa Classic ja Happeen tai EräViikinkien olisi hävittävä oma ottelunsa, jotta TPS saavuttaisi kotiedun. Edes Turussa ei voida vaikuttaa vastustajien tekemisiin, joten ainoa vaihtoehto on vain keskittyä Classicin kaatamiseen. TPS:n neljän ottelun voittoputki on ehkäpä pientä hämäystä, sillä matkan varrella ovat kaatuneet LaSB, Welhot, Salba ja Koovee. Positiivista on, että joukkueen puolustuspeli on pysynyt hyvänä. Kyseisissä neljässä ottelussa joukkue päästi vain 11 maalia. Maalivahtiosasto joukkueella on kunnossa, kun ykkösmaalivahdin viittaa kantavaa Pyry Luukkosta kirittää Kooveeta vastaan huikeita torjuntoja esittänyt Santtu Ylänen.

Classicin voittoputki hakee vertaistaan, enkä jaksa uskoa, että se tänäänkään katkeaisi. Uskon TPS:n kuitenkin pistävän kaiken likoon ja ottelusta saattaa tulla yllättävänkin tiukka, ainakin numeroiden valossa. Classicin kaksi edellistä ottelua TPS:aa vastaan Turussa on päättynyt varsinaisen peliajan jälkeen tasatilanteeseen 4-4 (26.11.2017 Suomen Cup ja 25.1.2017 Salibandyliiga).
Katso myös: Voita liput jalkapallon MM-finaaliin!!

Veikkausbonukset.com ja Comeon.com järjestävät kilpailun, minkä palkinto on kaunein mahdollinen. Osallistu helposti tästä & voita kaksi lippua Jalkapallon MM-finaaliin parhailta paikoilta (Cat1).

Kilpailu on vain Veikkausbonukset.comin lukijoille. Näin ollen et taistele montaa pelaajaa vastaan, vaan voitonmahdollisuutesi ovat varsin suuret! Voit lukea lisää jalkapallon MM-finaalin lipuista kilpailusivulta.

Jalkapallon MM-finaali voita liput tästä

Pelivalintamme:

TPS +2.5 @2.10

Unibet - Lue arvostelu

2.10

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

2.10

LeoVegasilta nyt parannettu tervetuliasbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.10

2x25€ ilmaisvedot ilman kierrätysvaatimusta!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Royal Panda - Lue arvostelu

1.90

Lunasta 20€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimuksiaLue arvosteluSiirry pelaamaan
Betser - Lue arvostelu

1.88

Betser bonus nyt 10€ ilmaisraha ilman kierrätystä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.86

ComeOn - 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bethard - Lue arvostelu

1.85

Bethard - kovien pelaajien paikka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan