Salibandyliiga: TPS - Happee

Julkaistu: 13.02.2018 11:38


Salibandyliiga: TPS - Happee
Salibandyliiga | TPS - Happee | 18:30
LeoVegas LeoVegas
TPS palaa voitokkaan Oulun reissun jälkeen takaisin kotikentälle, missä se saa vastaansa otteisiinsa tasaisuutta kaipaavan Happeen. Ottelu on äärimmäisen tärkeä kummallekin. Happee on 26 pisteellä kiinni kotiedussa, mutta kuudennella sijalla oleva TPS on vain yhden pisteen sitä perässä. Joukkueiden kauden ensimmäinen kohtaaminen Jyväskylässä päättyi TPS:n vierasvoittoon, lukemin 1-3.

TPS pelasi ennen sunnuntaista OLS-ottelua hyvän ottelun Nokian KrP:ta vastaan. Vieraat veivät tuolloin voiton lukemin 3-4, mutta TPS oli ottelussa hallitsevampi osapuoli. Paremmalla viimeistelyllä TPS olisi ottelun voittanut. Huolestuttavampaa kuitenkin olisi, mikäli joukkue ei edes pääsisi maalipaikoille. Puolustuspäässä TPS pelaa hyvin tiiviisti, eikä maalissa Luukkosen Pyryn torjuntamäärät kohoa yleensä kovin korkeiksi.

Happeen kolmen ottelun voittoputki katkesi kotiottelussa LaSB:ia vastaan. Vieraat voittivat ottelun jatkoajan jälkeen, lukemin 4-5, Happeen johdettua ottelua jo 3-0. Happeen kuusi edellistä reissua Turkuun ovat tuoneet viisi voittoa. Tosin jokainen ottelu on päättynyt vain maalin erolla ja kolme kertaa voittajaa on haettu jatkoajalta.

Tällä hetkellä joukkueiden voimasuhteet ovat hyvin tasaiset. Uskon kuitenkin TPS:n haluavan voittoa enemmän. Se on hävinnyt kaksi edellistä kotiotteluaan hyvin niukasti ja tänään on aika tarjota kotiyleisölle sitä mitä he haluavat. TPS osoitti edellisessä kohtaamisessa, että se kykenee pimentämään Happeen tähtipelaajat. Happee laukoi tuolloin TPS:n maalia kohti vain 13 kertaa. Mikäli TPS pystyy tänään samaan tulee se ottelun voittamaan.

Pelivalintamme:

TPS @2.40

Guts - Lue arvostelu

2.40

Hyödynnä 100€ talletusbonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Royal Panda - Lue arvostelu

2.37

Lunasta 20€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimuksiaLue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

2.33

LeoVegasilta nyt parannettu tervetuliasbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.33

2x25€ ilmaisvedot ilman kierrätysvaatimusta!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

2.33

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betser - Lue arvostelu

2.30

Uudelle sivustolle 100€ bonus! Rajoitetun ajan tarjolla myös 5€ ilmaisbonus ilman talletusta.Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

2.30

Mobilebet - 200% tai 300€ bonusta ensitalletuksellesi!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

2.30

ComeOn - 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Nordicbet - Lue arvostelu

2.20

Hyödynnä 100€ bonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

2.20

Nappaa 100€ bonusta Betssonilta!Lue arvosteluSiirry pelaamaan