Salibandyliiga: TPS - Happee

Julkaistu: 26.02.2019 15:30


Salibandyliiga: TPS - Happee
Salibandyliiga | TPS - Happee | 18:30
Nordicbet Nordicbet
Tiistain huippuottelussa kohtaavat sarjassa kolmantena oleva TPS ja viisi pistettä perässä oleva Happee. TPS:llä on hyvät mahdollisuudet kakkossijaan sillä pisteen edellä olevalla SPV:llä on enää yksi ottelu jäljellä, kun TPS kohtaa Happeen jälkeen vielä kotona Welhot.

Happee puolestaan jahtaa kotietua pudotuspeleihin. Tällä hetkellä se on kaksi pistettä, pelin enemmän pelannutta, Oilersia perässä. Happeen viimeinen runkosarjaottelu on kotona Karhuja vastaan ja Oilers kohtaa päätöskierroksella Classicin.

Joukkueiden kauden ensimmäinen kohtaaminen päättyi Jyväskylässä TPS:n 6-5 voittoon, Happeen vietyä peliä kaksi erää. Kolmannessa erässä Happeella oli paikat ratkaista ottelu, mutta hyvistäkään tekopaikoista se ei onnistunut iskemään lisämaaleja. Sen sijaan TPS:n Miko Kailiala otti joukkueen reppuselkään ja naulasi kahden maalin myötä voiton joukkueelleen. Molemmat joukkueet ovat olleet viimeisissä otteluissaan hyvässä iskussa, joten luvassa on tasainen kamppailu sarjapisteistä.

Turku on ollut aina Happeelle mieluinen paikka pelata. 2008 vuoden jälkeen joukkueet ovat kohdanneet Turussa 20 kertaa ja Happee on voittanut otteluista 10. Varsinaisen peliajan jälkeen peli on ollut tasan kuusi kertaa ja TPS:llä voittoja kasassa on vain neljä. Viime kaudella joukkueet kohtasivat Turussa yhteensä kolme kertaa, kun mukaan lasketaan myös pudotuspelit. Happee voitti otteluista kaksi, maalisuhteella 18-7.

Happeella riittää maalintekovoimaa yllinkyllin. Joukkue oli kotiottelussa TPS:aa vastaan parempi kentällä, mutta vedot kilpistyivät liikaa TPS-pelaajien peittoihin. Videosulkeisia on varmasti tuosta ottelusta käyty ja keinot TPS-puolustuksen ohittamiseksi ovat olemassa. Vieraiden mahdollisuudet voittoon ovat huomattavasti paremmat kuin kertoimet antavat ymmärtää.

Guts muutti tervetuliaisbonuksensa - Nyt 50€ riskitön veto!


Guts muutti ensitallettajien bonusta ja nyt asiakkaat pääsevät pelaamaan 50€ riskittömällä vedolla, jonka kerroinraja on vain 1,80! Siirry Gutsille suoraan vihjeestä tai lue lisää tarjouksesta.

Pelivalintamme:

Happee @3.05

Nordicbet - Lue arvostelu

3.05

Yksi parhaista! Hyödynnä Nordicbetin 170€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsafe - Lue arvostelu

3.05

Maaliskuun ajan Betsafelta jopa 200% bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

2.75

ComeOn - 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Rizk - Lue arvostelu

2.75

Rizk tarjoaa nyt 100€ bonuksen uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

2.75

Kaksi bonusvaihtoehtoa: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Guts - Lue arvostelu

2.70

Hyödynnä 50€ riskitön vetoLue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.65

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot aina 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

2.65

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

2.65

LeoVegasilta nyt parannettu 50€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan