Liiga: TPS - HPK - Kerroinasetelma odotettua vierasmyönteisempi, isännät peleihin!

Julkaistu: 08.02.2019 09:46


Liiga: TPS - HPK - Kerroinasetelma odotettua vierasmyönteisempi, isännät peleihin!
Liiga | TPS - HPK | 18:30
Turussa pelataan tärkeistä pisteistä ajatellen sarjan kärkipään sijoituksia. Ennen perjantai-illan ottelua HPK on vain pisteen neljäntenä olevaa Pelicansia ja viisi pistettä kolmantena majailevaa TPS:a perässä. HPK-fanien kannalta silmät tulee olla myös selässä, sillä perässä puuskuttaa kuumia joukkueita niskaan. Lukko on vain kahden, IFK neljän, Ilves viiden ja SaiPa kuuden pisteen päässä.

Kerholla on siis täydet mahdollisuudet saavuttaa pudotuspelien kotietu, mutta vastaavasti yhtä hyvin joukkue voi jäädä kokonaan ulos kuuden parhaan joukosta. Tiukassa keskikastissa jokaisella runkosarjan viimeisellä ottelulla onkin iso panos.

HPK:n tilannetta ei auta lainkaan kahden profiilipelaajan loukkaantuminen, kun yhteensä 26 kihausta tällä kaudella iskeneet Markus Nenonen sekä Philippe Cornet ovat loppukauden sivussa. TPS:n sairastupaa on sen sijaan tämän kauden tähdittänyt useampi kärkipelaaja. Tällä hetkellä ennen kaikkea Ilari Filppulan pelikunto on arvoitus.

Loukkaantumiset häiritsevät siis kummankin joukkueen tilannetta. Materiaaliero on ohut TPS:n eduksi, mutta kotietu tekee Palloseurasta niukan suosikin. Kerroinasetelma ottelussa on sen verran odotuksia vierasmyönteisempi, että kotimenestykset kelpaavat peleihin. Maukkain pelivalinta on TPS:n suora kotivoitto kertoimella 2,52.

Pelaa vedonlyöntiä ilman rekisteröintiä!


Speedybet tarjoaa vedonlyöntiä ilman rekisteröintiä! Pääset nyt pelaamaan urheiluvedonlyöntiä ilman ainaisia dokumenttien lähettelyä tai rekisteröintejä. Tutustu Speedybet arvosteluumme tästä tai siirry pelaamaan Speedybetille suoraan.

Pelivalintamme:

1x2: TPS @2.52

Coolbet - Lue arvostelu

2.52

Kaksi bonusvaihtoehtoa: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.43

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot aina 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

2.43

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan
Speedybet - Lue arvostelu

2.40

Speedybet - Vedonlyöntiä ilman rekisteröintiä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan