Liiga: TPS - JYP - Palloseura nollaa jyväskyläläiset!

Julkaistu: 13.02.2019 11:14


Liiga: TPS - JYP - Palloseura nollaa jyväskyläläiset!
Liiga | TPS - JYP | 18:30
Vahvasti vajaamiehinen TPS otti maukkaan voiton perjantaina, kun HPK kaatui maalein 4-2. TPS:n molemmat maalivahdit Lars Haukeland sekä Rasmus Tirronen olivat maajoukkuekomennuksella, mutta tästäkin huolimatta Palloseura venyi kahden maalin voittoon.

Turkulaisilla on poissaoloja riittänyt tällä kaudella, mutta se ei ole menoa haitannut. Joukkue on jo kuuden ottelun pisteputkessa ja ennen kaikkea kotikentällä peliotteet ovat olleet virkeitä - oli kokoonpanossa sitten kärkimiehiä tai ei.

JYP sen sijaan on saanut maalivahti Eetu Laurikaisen huimien otteiden myötä pisteitä plakkariin ja noussut pudotuspelitaistoon. Risto Dufva on laittanut peruspaketin kuntoon ja Laurikainen on tulikuuma maalinsa suulla, mutta kiekollisen pelin ongelmat eivät ole poistuneet mihinkään. JYP on äärimmäisen tehoton joukkue.

Edellisissä vierasotteluissa JYP teki Sportia vastaan yhden maalin, Jukureita vastaan ei maaliakaan ja Ilvestä vastaan maalin. Maalittomuus ei sinällään olisi ongelmia, mutta JYP ei pääse tällä hetkellä edes maalintekopaikoille.

TPS on huomattavasti haastavampi kotijoukkue, mitä Sport, Jukurit tai Ilves. Mikäli Laurikainen jatkaa huippuotteitaan, ottelusta voi syntyä hyvin vähämaalinen. TPS on kuitenkin koti- ja materiaaliedun selvähkö suosikki voittamaan ottelun.

Isäntien päälle kahden kertoimet kelpaavat helposti peleihin.

Aloita vedonlyönti ilman rekisteröintiä Nopeampi.comissa


Nopeampi.com tarjoaa vedonlyöntiä täysin ilman rekisteröintiä. Sen kuin siirryt sivustolle ja alat pelaamaan! Ei dokumenttien lähetystä, vaan kirjautuminen tapahtuu suoraan pankkitunnuksillasi. Pelaaminen on turvallista ja vaivatonta. Lue lisää sivustosta täältä tai siirry suoraan pelaamaan.


Pelivalintamme:

1x2: TPS @2.26

Coolbet - Lue arvostelu

2.26

Kaksi bonusvaihtoehtoa: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

2.15

Mobilebet - 300% tai 300€ bonusta ensitalletuksellesi!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

2.15

ComeOn - 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Nopeampi - Lue arvostelu

2.10

Nopeampi - Pelaa ilman rekisteröitymistä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Speedybet - Lue arvostelu

2.10

Speedybet - Vedonlyöntiä ilman rekisteröintiä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

2.08

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan