Salibandyliiga: TPS - Karhut

Julkaistu: 31.10.2018 10:04


Salibandyliiga: TPS - Karhut
Salibandyliiga | TPS - Karhut | 18:30
TPS lähtee Porin Karhuja vastaan luonnollisesti suurena ennakkosuosikkina ja joukkue tullee ottelun voittamaan. Turkulaisten hyökkäyspeli ei kuitenkaan ole ollut kovin vakuuttavaa, joten -4.5 tasoitus kotijoukkueelle tuntuu melko suurelta. Toisaalta Karhut on tehnyt kahdessa edellisessä ottelussaan vain neljä maalia ja hyvin puolustavaa TPS:ää vastaan tuskin montaa enempää on tarjolla.

TPS iski EräViikinkejä vastaan kotona 10 maalia ja kaikki näytti olevan hyökkäyspelin osalta hyvin. Tämän jälkeen joukkue kohtasi OLS:n, Indiansin ja Steelersin ja onnistui maalinteossa varsinaisella peliajalla vain 12 kertaa. Steelersia vastaan oikeastaan ainoa uhka vastustajalle oli TPS:n ykkösketju, joka painoi pelin lähes joka kerta vastustajan päähän.

TPS ei päästä heikkoa porilaisryhmää edes montaa kertaa laukomaan kohti maalia ja Kailiala, Jalo ja Hautaniemi pitävät huolen, että tarvittavat osumat voittoon syntyy. Ottelu tullee kuitenkin jäämään melko vähämaaliseksi TPS:n selkeästä voitosta huolimatta.

Lunasta 30€ ilmaisvedot!


888sport on nyt myös Suomeksi! Tällä hetkellä kaikki uudet suomalaiset pelaajat saavat tervetuliaisbonuksena 30€ arvosta ilmaisvetoja.Voitot ovat täysin kierrätysvapaita ja minimikerroin on ainoastaan 1,50!
888sport: Lunasta 30€ ilmaisvedot täältä >>

Pelivalintamme:

Alle 10.5 maalia @2.48

Unibet - Lue arvostelu

2.48

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Redbet - Lue arvostelu

2.48

Hyödynnä 20€ ilmaisvedot ilman kierrätystäLue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

2.48

LeoVegasilta nyt parannettu tervetuliasbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.48

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot Mr Greenillä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

2.48

888sport tarjoaa 30€ ilmaisvedot kaikille uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan