CHL: TPS - Malmö Redhawks

Julkaistu: 08.09.2018 10:30


CHL: TPS - Malmö Redhawks
CHL | TPS - Malmö Redhawks | 19:00
TPS otti hienon ensimmäisen voittonsa CHL:ssä viime ottelussa Müncheniä vastaan, kun saksalaiset kaatuivat Turussa lukemin 5-3. Vierasjoukkueen kolmoskenttä oli todella vaarallinen, mutta TPS pystyi vastaamaan laajalla rintamalla ja hyödyntämään useampia ketjujaan tehokkaasti. Tänään vastassa on vielä kovempi Malmö, joka voitti TPS:n aiemmassa kohtaamisessa jopa 8-4.

TPS teki juuri sopimuksen Topi Jaakolan kanssa, jota kotijoukkue tarvitsee toden teolla puolustukseensa tuomaan kokemusta. Joukkueen pelit ovat olleet maalirikkaita ja puolustuksessa on paljon kehityskohteita. TPS:ltä on puuttunut kollektiivinen röyhkeys ja aggressiivisuus, mikä tuo mukanaan automaattisesti monia hyviä asioita joukkueurheilussa. Kun joukkue pelaa kovalla tahtotilalla, kovalla intensiteetillä, paranee automaattisesti reagointi, tilantieden hahmottaminen ja kommunikointi. Tätä TPS tarvitsee lisää ehdottomasti.

Malmö on ollut vahva alkukaudesta ja ottanut kaksi voittoa kolmesta CHL:ssä. Viimeksi kuitenkin Yunost Minks pystyi yllätysvoittoon kotikentällään ja murjoi Malmön 6-2. Tämä kuitenkin selittyy pitkälti Malmön heikommasta kokoonpanosta, millä he pelasivat Valko-Venäjällä. Kotonaan Malmö voitti Minskin 4-1.

Emme ole täysin vakuuttuneita TPS:stä vielä alkukaudesta ja näemme heille vaikeata iltaa tänään, kun Malmö tulee vieraaksi. Malmö on pelivoimaltaan parempi joukkue, mutta kotijoukkue painaa TPS:ää suosikiksi. Siksi kallistummekin korkeammalla kertoimella Malmön puolelle. Emme lähde hakemaan heidän suoraa voittoa kuitenkaan, vaan uskomme että pelistä tulee runsasmaalinen ja he osuvat TPS:n verkkoon enemmän kuin 2,5 kertaa.

Lunasta 30€ ilmaisvedot!


888sport on nyt myös Suomeksi! Tällä hetkellä kaikki uudet suomalaiset pelaajat saavat tervetuliaisbonuksena 30€ arvosta ilmaisvetoja.Voitot ovat täysin kierrätysvapaita ja minimikerroin on ainoastaan 1,50!
888sport: Lunasta 30€ ilmaisvedot täältä >>

Pelivalintamme:

Malmö yli 2,5 maalia @1.97

Unibet - Lue arvostelu

1.97

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

1.97

LeoVegasilta nyt parannettu tervetuliasbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.97

2x25€ ilmaisvedot ilman kierrätysvaatimusta!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

1.97

888sport tarjoaa 30€ ilmaisvedot kaikille uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Royal Panda - Lue arvostelu

1.95

Lunasta 20€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimuksiaLue arvosteluSiirry pelaamaan