CHL: TPS - München | Pystyykö turkulaiset korjaamaan alivoimapelinsä?

Julkaistu: 06.09.2018 08:43


CHL: TPS - München | Pystyykö turkulaiset korjaamaan alivoimapelinsä?
CHL | TPS - München | 19:00
Turkulaiset saivat kokea CHL-pelien vaikeuden, kun pelataan Euroopassa vieraskentillä. Ensin Ruotsissa tuli tappio 8-4 Malmössä ja tämän jälkeen Saksassa Münchenin vieraana 5-1. TPS sai luotua hyvin laukauksia Malmössä ja kotijoukkue iski kaksi viimeistä maalia tyhjiin, joten aivan tuloksen mukaisesta ryöpytyksestä ei kuitenkaan ollut kyse. Puolustuksessa oli kuitenkin isoja puutteita ja on selvää että 6 maalia ei vain voi päästää omaan verkkoon.

Suurin ongelma TPS:llä on juuri nyt heidän alivoimapeli. Malmö iski ylivoimalla 3 maalia ja München jopa kaikki heidän 5 maalia ylivoimalla. Jäähyt kostautuivat rankasti näissä otteluissa ja on selkeä parannuskohde kotipeleihin.

Kotietu on nyt turkulaisilla ja pisteitä täytyy tulla jotta jatkopaikasta voi edes uneksia. TPS:llä on kaikki mahdollisuudet tasaviisikoin, kunhan boxista pysytään pois. Saksassa Munchen ei päässyt tasakentällisin paikoille juurikaan, joka kertoo joukkueiden todellisen pelivoiman erosta. Vieraskentällä pelaaminen ja matkustaminen ei ole helppoa varsinkaan kun maa vaihtuu ja jäähyjen ottaminen on yksi sellaisista virheistä, joita tällaisissa tilanteissa sattuu.

Uskomme TPS:n pystyvän paljon laadukkaampaan jääkiekkoon kotihallissa. Turkulaisten voittokertoimet ovat kuitenkin painettu kovin alas, emmekä näe kuitenkaa TPS:ää näin suurena suosikkina. Lähdemmekin hakemaan pelikohdetta maalimääristä. TPS tulee pysymään poissa boxista ja München ei pääse pyörittämään hyvää ylivoimaansa. Tasakentällisin TPS hallinnee ottelua ja München ei tule saamaan maalipaikkoja niin runsaasti. Tämän vuoksi kallistumme alle 5,5 maalin vaihtoehtoon vedonlyönnissä, kun ottelun maaliodottama on markkinassa suhteellisen korkealla, eikä vastaa täysin meidän arvioitamme.
Katso kaikki CHL-ottelut ilmaisina live stream -lähetyksinä! CHL-kausi 2018-2019 pitää taas suomalaiset jännityksessä loppuun asti. Lue lisää CHL live streameista täältä ja katso miten näet kaikki CHL-ottelut ilmaiseksi!

Pelivalintamme:

Alle 5,5 maalia @1.86

Comeon! - Lue arvostelu

1.86

ComeOn - 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Legolas - Lue arvostelu

1.84

Uusi sivusto tarjoaa 100€ bonuksen!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bethard - Lue arvostelu

1.83

Bethard - kovien pelaajien paikka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Nordicbet - Lue arvostelu

1.83

Yksi parhaista! Hyödynnä Nordicbetin 100€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

1.83

Nappaa 100€ bonusta Betssonilta!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.81

2x25€ ilmaisvedot ilman kierrätysvaatimusta!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

1.81

888sport tarjoaa 30€ ilmaisvedot kaikille uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

1.81

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

1.81

LeoVegasilta nyt parannettu tervetuliasbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Rizk - Lue arvostelu

1.80

Rizk tarjoaa nyt 100€ bonuksen uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan