Ykkönen: TPS - MuSa

Ykkönen: TPS - MuSa
Ykkönen | TPS - MuSa | 18:30 | 10.09.2021
Kohde sulkeutuu: 10.09.2021 18:30
Turkulaisten ja porilaisten kohtaamisesta ei välttämättä tule aivan niin yksipuolista näytöstä mitä kertoimet antavat ymmärtää, vaikka isännät löytyvät Ykkösen kakkosruudusta ja vieraat jumbosijalta! Missään nimessä kotivoitto ei kertoimen puolesta riitä peleihin. Pyydystetään sen sijaan matalia maalimääriä, joista maksetaan aivan liikaa!
Ykkösessä 20.kierroksella kohtaavat TPS ja MuSa toisensa Veritas Stadionilla perjantaina kello 18:30.

Sarjan kovin vierasjoukkue TPS nousi jo karsijan paikalle kakkoseksi


Ennen maajoukkuetaukoa Jonatan Johanssonin luotsaama TPS kukisti VPS:n 2-1 Elisa Stadionilla, Vaasassa nousten Ykkösen top3-joukkueiden kohtaamisen voitettuaan jo sarjakakkoseksi eli liigakarsijan paikalle, kun runkosarjaa on enää kolme ottelua pelaamatta. Toki edessä siintää vielä yksinkertaisena pelattava ylempi loppusarja, mutta turkulaisittain pullat alkavat olla jo varsin hyvin uunissa. Kaikki on nimittäin vihdoin omissa käsissä - tai kun jalkapallosta on kyse: jaloissa.

Turkulaisista maalinteossa onnistuivat Juri Kinnunen sekä Joakim Latonen, jolle maali oli jo neljäs viidessä viime pelissä neljässä eri ottelussa tai pitemmän kaavan mukaan kuudes kahdeksassa viime pelissä kuudessa eri ottelussa! Kalle Multanen vastasi vaasalaisten ainoasta osumasta. VPS:lle häviö oli vasta ensimmäinen kotitappio tällä kaudella! Tappiostaan huolimatta vaasalaiset vaanivat Jaron kanssa tasapisteissä kolmantena ja neljäntenä vain yhden pisteen turkulaisia perässä. RoPS puolestaan jatkaa sarjakärjessä, nyt viiden pisteen erolla toisena olevaan TPS:ään.

TPS:n maalitilaston kärjessä palloilee itseoikeutetusti Latonen, jolle osuma vaasalaisten verkkoon oli jo kauden kahdeksas maali. Kasper Hämäläinen on toisena tehtyään kolme maalia.

TPS kohtaa runkosarjassa vielä MuSa-pelin jälkeen Gnistanin kotonaan ja Klubi-04:n vieraissa. Otteluohjelma on varsin tiukka, sillä kaikki kolme peliä pelataan kymmenen päivän aikana!


Musan Salama katkaisi pitkän voitottomien pelien putkensa - jatkaa silti jumbona


Ville Ulasen luotsaama Musan Salama on valahtanut Ykkösen jumbosijalle, missä se on tosin tasapisteissä Klubi-04:n kanssa huonomman maalieronsa takia. MuSa on kerännyt 19 ottelusta 20 pistettä yhteismaalein 21-33.

Ennen maaottelutaukoa MuSa onnistui katkaisemaan kuuden peräkkäisen ottelun tappioputkensa ja kymmenen peräkkäisen ottelun voitottoman putkensa, kun se onnistui kukistamaan KPV:n jo toistamiseen tällä kaudella. Ulasen suojattien voittolukemat olivat kokonaista 1-0, kun afganistanilainen Fareed Sadat onnistui maalinteossa reilun vartin kohdalla pelattuaan vasta toisen ottelunsa MuSa-paidassa palattuaan porilaisten lippulaivaan AC Oulun liigaryhmästä, mistä ei herunut enää riittävästi peliaikaa oululaisten vahvistettua joukkuettaan viidellä pelaajalla ennen siirtoikkunan sulkeutumista elokuussa taistellessaan liigapaikasta Veikkausliigan häntäpäässä. Sadat ennätti luoda vaarallisia maalipaikkoja maalinsa lisäksi, mutta loukkaantuminen päätti miehen ottelun puolen tunnin pelin jälkeen.

MuSa kohtaa tämän pelin jälkeen vielä MP:n vieraissa ja Jaron kotonaan, ennenkuin pääsee keskittymään aiempaan loppusarjaan, missä yksinkertaisen sarjan jälkeen kolme heikointa joukkuetta putoaa Kakkoseen.TPS:n voittokerroin liian matala - matalista maalikertoimista saa hilloa liikaakin odotusarvoon nähden


TPS piipahti kaatamassa MuSan 2-0 Porissa elokuun puolivälissä. Vaikka turkulaiset ovat pelanneetkin vieraissa (7-3-0) huomattavasti tehokkaammin kuin kotonaan (1-4-4) Veritas Stadionilla on hyvin vaikea kuvitella, että turkulaiset eivät jättäisi hyödyntämättä tällaista tilaisuutta lihottaa pistepussiaan. Valitettavasti TPS:n kotikerroin ei ole pelikelpoinen, sillä bookkerit ovat asettaneet isännät aivan liian selviksi suosikeiksi.

Hyödyntäkäämme maalimääriä ja nimenomaan matalia maalimääriä. MuSa on jäänyt viidesti yhdeksässä vieraspelissään tyystin ilman maaleja. TPS on taasen tehnyt kuudesti yhdeksässä kotipelissään korkeintaan yhden osuman. Tältä pohjalta matalista maalimääristä voisi saada pelikelpoista betsattavaa.

iBet - Tuplaa ensimmäinen talletuksesi 200€ saakka!


Oletko jo tutustunut uuteen iBet vedonlyöntisivustoon? Saat nyt uutena asiakkaana sivustolta 100% talletusbonuksen jopa 200€ saakka. Tuplaat siis ensimmäisen talletuksesi. Lue lisää iBet arvostelu sivultamme tai siirry suoraan alta lyömään vetoa!
iBet: lunasta 200€ vedonlyöntibonuksesi ››

Pelivalintamme:

Ottelussa tehdään alle 2,5 maalia @2.25

iBet - Lue arvostelu

2.25

iBet - Lunasta 100% talletusbonus 200€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bet365 - Lue arvostelu

2.25

Hyödynnä 100% bonus 50€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
NordicBet - Lue arvostelu

2.25

Yksi parhaista! Hyödynnä NordicBetin 150€ bonus sekä lunasta 20€ ilmaisveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

2.25

Hyödynnä Betssonin 100% talletusbonus aina 100 asti! Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

2.21

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Fezbet - Lue arvostelu

2.2

FEZbet tarjoaa 200€ bonusta vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betinia - Lue arvostelu

2.2

Betinia - Lunasta 220€ pelirahaa + 20€ ilmaisveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

2.15

Hyödynnä 200% bonus 200€ asti uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Casumo - Lue arvostelu

2.14

Casumo - Lunasta 100€ tervetulobonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
ScandiBet - Lue arvostelu

2.1

Hyödynnä Scandibetin yksinoikeustarjous & Lunasta 150€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Rolle-setä