Salibandyliiga: TPS - Nokian KrP

Julkaistu: 07.03.2019 19:49


Salibandyliiga: TPS - Nokian KrP
Salibandyliiga | TPS - Nokian KrP | 18:30
Nordicbet Nordicbet
TPS nappasi vastustajakseen sen, mitä Classic ja SPV eivät huolineet, eli Nokian KrP:n. Toinen vaihtoehto olisi ollut Oilers, joten valinta oli selvä. TPS koki runkosarjan toiseksi viimeisessä ottelussaan pahan menetyksen, kun ykkösketjun sentteri, Janne Hoikkanen, loukkasi polvensa ja hänen kausi oli siinä. Nokian KrP lähtee ottelusarjaan kuitenkin haastajana. Sen runkosarja oli erittäin sekava, mistä kertoo esimerkiksi se että joukkue hävisi molemmat kohtaamisensa OLS:lle, sekä Steelersille. Ilman kompurointeja häntäpään joukkueita vastaan KrP olisi taistellut kotiedusta pudotuspeleihin.

TPS:n ja KrP:n kohtaamiset ovat olleet lähihistoriassa numerollisesti hyvin tasaisia. Nokialaisten kannalta huono seikka on se, että joukkue ei saa TPS:ää mukaan "rokkisählyyn", eli päästä päähän peliin. Turkulaisten viisikko pelaa hyvin tasapainoisesti, mikä ei välttämättä tuota hirveästi maalipaikkoja, mutta vastustajalle niitä syntyy vielä vähemmän. TPS voitti molemmat tämän kauden kohtaamiset numeroin 5-4 (jälkimmäinen ottelu jatkoajan jälkeen). Viime kaudella joukkueiden kohtaamiset olivat vielä tätä kauttakin vähämaalisempia, mikä kielii siitä, että peli on sujunut TPS:n pelisuunnitelman mukaan.

Hoikkasen loukkaannuttua TPS nosti ykkössentterikseen Olli Kinnusen kolmosketjusta. Welhoja vastaan Kinnunen nakuttelikin heti tehot 1+2, mutta vasta puolivälieräsarja näyttää totuuden siitä kuinka TPS:n ykkösketju toimii. Mikäli vanhat merkit pitävät paikkansa niin ottelusta on jälleen tulossa melko vähämaalinen ja tasainen. Underin raja on kuitenkin 10.5, mikä on vähän niin ja näin. Sen sijaan KrP:n alle viisi maalia antaa lähes kahden kertoimen. KrP on viimeisissä kahdeksassa ottelussaan Turussa onnistunut tekemään yli neljä maalia vain kaksi kertaa.

Lunasta ilmainen 5€ esportsbetting.comille


Uusi eSports-henkinen vedonlyöntisivusto tarjoaa kaikille pelaajille 5€ ilmaista pelirahaa pelkällä tilinavauksella. Käy lunastamassa omasi ja hyödynnä myös sivuston 30€ vedonlyöntibonus.


Pelivalintamme:

Vierasjoukkueen maalimäärä: Alle 4.5 @1.96

Unibet - Lue arvostelu

1.96

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

1.96

LeoVegasilta nyt parannettu 50€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.96

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot aina 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

1.96

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan