Liiga: TPS - Pelicans | Maaleja luvassa Turussa?

Julkaistu: 27.02.2019 08:49


Liiga: TPS - Pelicans | Maaleja luvassa Turussa?
Liiga | TPS - Pelicans | 18:30
Nordicbet Nordicbet
Turussa pelataan keskiviikkona todella isoista pisteistä. TPS on sarjassa kakkosena ja joukkueella on vielä yksi rästipeli taskussa Tapparaan verrattuna. Pelicansille panokset puolestaan ovat vieläkin kovemmat. Hienon kauden pelannut joukkue on tällä hetkellä juuri suoran pudotuspeliviivan paremmalla puolella, tosin ainoastaan maalieron turvin. Takaa tulee kuitenkin koko ajan parantava HIFK, joten herpaantumiseen ei ole varaa.

TPS on pelannut viime ajat ailahtelevasti. Joukkueen vahva materiaali riittää kuitenkin useimpina iltoina pinnoille, vaikka pelisapluunassa ei täydellisesti pysyttäisikään. Toisaalta Kärpät näyttikin sitten viime viikolla turkulaisille sen eron, mitä lopullinen menestyminen vaatii. 6-1 tappio Raksilassa oli hyvä muistutus siitä, että puolivaloilla ei tämän kauden sarjassa mitaleista pelata.

TPS:n kannalta kokoonpano alkaa olemaan melko terve, kun kausi lähestyy ratkaisuaan. Ilari Filppula palasi edellispelissä kokoonpanoon ja tuo lisää vaarallisuutta isäntien hyökkäyspeliin. Tulikuuma Kaapo Kakko on ollut viime ajat TPS:n ykköspelaaja ja hakee hurjalle pisteputkelleen jatkoa Pelicansia vastaan. Toisaalta tärkeän Joe Piskulan loukkaantuminen alakerrasta tuo tummia pilviä turkulaisten puolustuspään ylle.

Pelicans on yksi sarjan valopilkkuja. Joukkueen matseissa sattuu ja tapahtuu, viimeisessä viidessä ottelussa maaleja on nähty hämmentävästi yli kahdeksan keskiarvolla. Pelicans pelaa erittäin aktiivista lätkää ja loistavaa ylivoimaa, mikä tietää etukäteen korkeaa maaliodottamaa jokaiseen joukkueen otteluun. Juhamatti Aaltosen tulo kärkiketjuun ja ylivoimalle toi entisestään lisää tehoja pussinokkien tekemiseen.

TPS lähtee otteluun suosikkina, mutta Pelicans heittää kovan haasteen. Ennakolta luvassa on viihdyttävä ottelu, jossa maaliverkoillekaan tuskin tulee helppoa iltaa.

Pelivalintamme:

Yli 5.5 maalia @2.16

Unibet - Lue arvostelu

2.16

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Redbet - Lue arvostelu

2.16

Hyödynnä 100€ edestä ilmaisvetoja Redbetillä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

2.16

LeoVegasilta nyt parannettu 50€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.16

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot aina 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

2.16

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan
Betfair - Lue arvostelu

2.10

Hyödynnä 100% bonus aina 100€ astiLue arvosteluSiirry pelaamaan
18bet - Lue arvostelu

2.09

Nappaa 100€ bonus vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Jetbull - Lue arvostelu

2.06

Hyödynnä 75€ ensitalletusbonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

2.05

Kaksi bonusvaihtoehtoa: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan