Salibandyliiga: TPS - SPV

Julkaistu: 06.02.2019 11:02


Salibandyliiga: TPS - SPV
Salibandyliiga | TPS - SPV | 18:30
Pienen suvantovaiheen jälkeen jälleen pirteästi pelannut SPV matkustaa Turkuun, missä se haastaa paikallisen Palloseuran. SPV hävisi uuden vuoden molemmin puolin kolme peliä putkeen, mutta tämän jälkeen kurssi on kääntynyt neljän ottelun voittoputkeksi. Voittoputken aikana SPV on nakutellut 32 osumaa, mutta tänään haaste maalien viimeistelyyn on astetta kovempi. TPS:n kannalta meno näytti pitkään hyvältä, sillä joukkue oli löytänyt juonen myös hyökkäyspäässä. Kahdessa viimeisessä ottelussaan joukkue iski kuitenkin vain kolme osumaa, kun se kaatoi kotiottelussa Steelersin numeroin 3-2 ja Suomen Cupissa se jäi nollille, kun Classic porhalsi finaaliin 2-0 voitollaan.

Vaikka TPS pelaa usein melko vähämaalisia otteluita, niin Peliveljiä vastaan meno on ollut kuin Honolulun hiekkarannoilla. Joukkueiden kolmessa viimeisessä ottelussa on taottu yhteensä 48 maalia, eli 16 maalia ottelua kohden. Tämän kauden ensimmäisessä kohtaamisessa TPS vei pisteet jatkoajan jälkeen, lukemin 7-8. SPV on toisaalta ollut vieraskentällä kovaluu. 10stä pelaamastaan vieraspelistään se on voittanut yhdeksän ja maaleja se on iskenyt 9.5 keskiarvolla ottelua kohden. TPS:n vaikeudet maalinteossa kääntävätkin vaa'an seinäjokelaisten suuntaan. Ennakkoon ajateltuna ottelusta on luvassa tasainen vääntö, joten tasapelin mahdollisuus kannattaa mitätöidä.

Vedonlyöjä voitti 100 000€ - Kerroinvertailulla olisi voittanut tuplaten!


Vain 1.50 euron kuponki toi nettipelaajalle yli 100 000 euron jättipotin. Potti olisi voinut kuitenkin olla vieläkin isompi kerroinvertailun avulla. Yksinkertaisesti vedonlyöntisivustoja vertailemalla tämäkin voitto olisi ollut kaksinkertainen.

Pelivalintamme:

Draw No Bet: SPV @2.00

Unibet - Lue arvostelu

2.00

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

2.00

LeoVegasilta nyt parannettu 50€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.00

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot aina 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

2.00

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan