Ykkönen: TPS - VPS

Ykkönen: TPS - VPS
Ykkönen | TPS - VPS | 18:30 | 08.10.2021
Kohde sulkeutuu: 08.10.2021 18:30
Ykkösen ylemmän jatkosarjan kärkikaksikkoa on käytännössä mahdotonta pitää nollilla ja molemmat onnistuvat maalinteossa toisiaankin vastaan!
Ykkösen ylemmän jatkosarjan kolmannella kierroksella kohtaavat kärkikamppailussa TPS ja VPS toisensa Veritas Stadionilla perjantaina kello 18:30.

TPS ei antanut kiusaajan roolissa olleille vastustajilleen mahdollisuuksia yllättää


Jonatan Johanssonin luotsaama TPS lähti Ykkösen runkosarjan kakkospallilta yksinkertaisena pelattavaan kuuden joukkueen ylempään jatkosarjaan, missä on kivunnut kahden voiton myötä Jarosta (4-1) ja Gnistanista (2-1) sarjakärkeen. Kärkipaikalta RoPS on puolestaan kahden tappion myötä pudonnut kolmanneksi ja toiseksi puolestaan on kivunnut molemmat ottelunsa (EIF 2-0, RoPS 2-0) TPS:n tavoin voittanut VPS. Kärkikaksikon välinen piste-ero on kokonainen yksi sarjapiste!

Gnistanista ei turkulaisille vastusta ollut, sillä vieraat pääsivät ihon alle heti pelin avauskympillä Joakim Latosen vietyä vieraat 1-0 johtoon 9.minuutilla. Latonen on takonut maalin kaikissa kolmessa viime pelissään!

Kun toisessa peräkkäisessä ottelussaan maalinteossa onnistunut Ilari Mettälä onnistui pilkusta toisen jakson alussa vieden turkulaiset kahden maalin johtoon oli pelin viimeinen reilu puolituntinen lopun odottelua. Taistelua aikaa vastaan pelistä tuli vasta Gnistanin kavennusosuman jälkeen, kun Omar Jama onnistui kaventamaan 83.minuutilla ja tuomaan isännät maalin päähän. TPS-piiskuri Johansson myönsi, ettei Gnistan-peli ollut suojattiensa parhaimpia pelejä, mutta täydet pisteet tarttuivat lopulta kaikesta huolimatta plakkariin ja loppupeleissä pisteet ratkaisevat eikä mikään muu.

VPS-peli tulee olemaan tähän asti turkulaisille kaikista kovin testi. Jos isännät onnistuvat tästä pelistä voiton itselleen klaaraamaan suora liiganousu alkaa olla jo tosi lähellä. Vielä tasurillakin TPS säilyttäisi yhdellä pisteellä etulyöntiasemansa kahdelle viimeiselle kierrokselle.

TPS:n avainpelaajista on VPS-pelistä sivussa hyökkääjä Serge Atakayi.

TPS kohtaa kahdella viimeisellä kierroksella ensin EIFin kotonaan Veritas Stadionilla ja matkustaa sitten Ykkösen päätöskierroksella RoPSin vieraaksi Rovaniemelle.


VPS näytti molemmissa kotipeleissään, miksi se on Ykkösen vahvin kotijengi


Jussi Nuorelan luotsaama VPS on kivunnut Ykkösen runkosarjan päätöskierroksen jälkeiseltä kolmannelta sijalta jo toiseksi ylemmässä jatkosarjassa kahden kotivoiton myötä EIFistä (2-0) ja RoPSista (2-0) eikä välimatkaa sarjakärki TPS:ään ole kuin yksi kokonainen piste!

Vaasalaisten nousun sarjakakkoseksi varmisti viime viikonvaihteessa voitto RoPSista, kun Vaasassa maalinteossa onnistuivat seitsemän minuutin välein avausjaksolla Kalle Multanen ja Aleksi Pahkasalo! RoPS pelasi hyvän ottelun, mutta riisui napapiiriläiset aseista omalla erinomaisella peliesityksellään ja nyt siitä löytyi lisäksi tehoja juuri kun niitä kaikista eniten tarvittiin!

VPS:n kovin maaliruisku on ollut Multanen kymmenellä osumallaan. Steven Morrissey ja Pahkasalo ovat osuneet kuusi kertaa sekä joukkueen kippari ja erikoistilannemies Sebastian Strandvall viidesti.

VPS kohtaa kahdella viimeisellä kierroksella ensin Gnistanin vieraissa sekä pelaa päätöskierroksella Jaroa vastaan kotiluolassaan Elisa Stadionilla.Kärkikaksikko onnistuu maalinteossa


Kaksikko tasasi pisteet (1-1) Turussa toukokuussa. Syyskuussa puolestaan TPS kävi ryöstämässä vierasvoiton (2-1) Vaasasta.

Erittäin tasaiset lähtökohdat ja ennusmerkit tasaiseen kamppailuun kahden tasaväkisen joukkueen kohdatessa ovat taas ilmassa! Ottelun voittajaa on erittäin vaikeaa kaivaa tästä pelistä esiin, mutta molempien onnistumisen maalinteossa voi jo melkeinpä maistaa saati haistaa!

Betinia tarjoaa 200€ vedonlyöntibonuksen!


Oletko pelannut aiemmin Betinia vedonlyöntisivustolla? Sivu tarjoaa uusille asiakkaille 200€ edestä täytettä pelikassaan. Voit lukea sivustosta tarkemmin Betinia arvostelustamme tai siirtyä suoraan sivustolle ja napata muhkean bonuksen millä startata vedonlyönti!
Betinia: lunasta 200€ ensitalletusbonus ››

Pelivalintamme:

Molemmat joukkueet tekevät maalin @1.9

Mobilebet - Lue arvostelu

1.9

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.9

ComeOn - Lunasta helppo 100% aina 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

1.81

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
ScandiBet - Lue arvostelu

1.8

Hyödynnä Scandibetin yksinoikeustarjous & Lunasta 150€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

1.78

Hyödynnä Betssonin 100% talletusbonus aina 100 asti! Lue arvosteluSiirry pelaamaan
iBet - Lue arvostelu

1.78

iBet - Lunasta 100% talletusbonus 200€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Rabona - Lue arvostelu

1.76

Uusi Rabona tarjoaa 200€ bonusta vedonlyöntiin! Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Campobet - Lue arvostelu

1.76

Campobet - Lunasta 100% vedonlyöntibonus 200€ asti! Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Wazamba - Lue arvostelu

1.76

Wazamba - Avaa tili ja nappaa 200€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Casumo - Lue arvostelu

1.75

Casumo - Lunasta 100€ tervetulobonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Rolle-setä