KHL: Traktor Tsheljabinsk - Jokerit

KHL: Traktor Tsheljabinsk - Jokerit
KHL | Traktor Tsheljabinsk - Jokerit | 17:00 |04.10.2021
Kohde sulkeutuu: 04.10.2021 17:00
Katso ilmaiseksi
Live Stream: Nordicbet.com
Katso kaikki KHL:n ottelut suorana ja ilmaiseksi netissä! NordicBet näyttää kaikki KHL-ottelut Jokereita lukuunottamatta suorina lähetyksinä. Siirry katsomaan otteluita NordicBetin sivustolle suoraan tästä.


Vaikka Traktor Tsheljabinsk onkin yksi idän vahvimpia jengejä on Jokerit sille tällä hetkellä kuitenkin liian iso pala purtavaksi!KHL:ssä kohtaavat Traktor Tsheljabinsk ja Jokerit toisensa Traktor Arenassa maanantaina kello 17:00.

Traktor katkaisi kolmen ottelun tappioputkensa mestareita vastaan!


Anvar Gatiyatulinin luotsaama Traktor löytyy idän kolmossijalta kerättyään 13 ottelusta 20 pinnaa maalisuhteella 39-33. Traktor on tasapisteissä toisena olevan Salavat Ufan ja neljäntenä olevan Bars Kazanin kanssa. Idän kärjessä on neljä pinnaa kolmikkoa edellä oleva Metallurg Magnitogorsk.

Traktor katkaisi viimeksi kolmen pelin vieraskiertueella hävittyjen kahden viimeisen pelin tappioputkensa kaadettuaan viime kauden mestarin Avangard Omskin 4-3 Traktor Arenassa lauantaina.

Traktor iski kaksi ylivoimamaalia, joista joukkueensa tehokkain maaliruisku ja toiseksi tehokkain pistemies Teemu Pulkkinen (13. 7+4=11) maalasi toisen ja antoi maalisyötön ensimmäiseen osumaan. Voittomaalin ja samalla kauden ensimmäisen osumansa kilautti puolestaan toisessa erässä Avangardin katiskaan Kirill Kapustin (13. 1+2=3). Traktor menetti kertaalleen kahden maalin johtonsa, mutta nousi uudelleen kahden maalin karkumatkalle. Yhtä maalia lähemmäksi Avangard ei kuitenkaan enää päässyt.

Jokereille jo 11:s peräkkäinen voitto!


Lauri Marjamäen luotsaama Jokerit kasvatti voittoputkensa jo 11 peräkkäisen ottelun mittaiseksi, kun Severstal Tsherepovets kaatui 4-1 Hartwall Arenassa perjantaina kolmen ottelun kotipeliputken päätteeksi.

Seuraavaksi narrien voittoputki onkin sitten koetuksella joukkueen startatessa kolmen vieraspelin kiertueen, missä kohtaa viidessä päivässä kolme luunkovaa idän joukkuetta Traktorin, Avtomobilistin ja Salavat Ufan. Sen jälkeen edessä on jälleen kolmen kotipelin putki.

Severstalin kone lähti nopeammin käyntiin perjantaina, kun Vladislav Kodola (11. 3+2=5) onnistui viemään vieraat johtoon Severstalin ensimmäisessä ylivoimassa Ilya Khokhlovin (4. 0+1=1) syötöstä. Jokerien tasoitusosuma syntyi alivoimalla Teemu Turusen (12. 3+4=7) tekemänä ja pisteputkeaan jatkuneiden Brian O’Neillin (13. 3+11=14) ja Tommi Kivistön (11. 1+4=5) toimiessa syöttäjinä. O’Neillin pisteputki on nyt kahdeksan ja Kivistön neljän pelin mittaisia.

Toisessa erässä Jokerit oli kirjaimellisesti ylikylä ja siinä se pelasi ehdottomasti kauden parasta, ellei jopa koko kahdeksanvuotisen KHL-taipaleensa parasta lätkäänsä. Marjamäen suojatit veivät maalilaukaukset peräti 15-1, mutta onnistuivat silti tekemään ainoastaan yhden osuman Iiro Pakarisen (13. 8+2=10) onnistuessa ylivoimalla muutaman viikon sairaslomalta palanneen ajalla Kossilan (7. 3+4=7) ja Jesse Joensuun (12. 2+1=3) esityöstä. Pakarinen toisti temppunsa päätöserässä Otto Leskisen (9. 1+5=6) syötöstä. Leskinen syötti vielä O’Neillin viimeistelemän illan päätösosuman Jokereille.

Jokerit pelasi niin häikäisevää lätkää perjantaina, että tuosta pelistä on vaikeaa pistää enää esitystä paremmaksi. Kaikenlisäksi se onnistui iskemään myös kaksi ylivoimaosumaa KHL:n tämän hetken parasta alivoimajoukkuetta vastaan, joten edes tuolla sarallakaan ei löytynyt moitteen sijaa!

Eiköhän narrien voittoputki saa vielä jatkoa?


Yksikään putki ei kasva taivaaseen asti ja Jokerien voittoputkikin tulee eittämättä jossain vaiheessa määränpäähän. Siihen saakka annetaan Marjamäen suojattien nauttia flow’sta ja sen jokaisesta hetkestä ja ammentaa niistä yksittäisten pelaajiensa takaraivoihin mielen muistinsopukoihin niitä hetkiä, joista raapia sitten kauden synkimpinä hetkinä niitä toisia ääripäitä mitä joukkueessa on yhdessä koettu. Tällaisista elementeistä kasvetaan voittajiksi.

Eikä tuo alustus tarkoita luonnollisestikaan sitä, että Jokerien tarvitsisi vielä putkeaan katkaista! Traktor on tosin kova luu Pulkkisen heilutellessa tahtipuikkoa ja jälleen kerran hyvinkin todennäköisesti taas iskiessään pisteen tai tekevän jopa maalin kasvattiseuraansa vastaan! Erot olivat pienet näiden joukkueiden välillä kauden alussa Helsingissä ja sitä ne lienevät nytkin Tsheljabinskissä!

Traktor tuskin pystynee pelaamaan niin täydellistä peliä, että se onnistuisi nykyisessä iskussaan olevaa narrilaumaa kuitenkaan kaatamaan!

Lunasta 100€ riskitön veto!


Oletko uusi pelaaja William Hill sivustolla? Saat nyt uutena pelaajana liittymisbonuksena 100€ riskittömän vedon. Jos ensimmäinen vetosi häviää, panoksesi palautetaan aina 100€ saakka!
William Hill: lunasta 100€ riskitön vetosi >>

Pelivalintamme:

Jokerit ML @2.1

Mobilebet - Lue arvostelu

2.1

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

2.1

ComeOn - Lunasta helppo 100% aina 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
ScandiBet - Lue arvostelu

2.1

Hyödynnä Scandibetin yksinoikeustarjous & Lunasta 150€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Wazamba - Lue arvostelu

2.00

Wazamba - Avaa tili ja nappaa 200€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betinia - Lue arvostelu

2.00

Betinia - Lunasta 220€ pelirahaa + 20€ ilmaisveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Campobet - Lue arvostelu

2.00

Campobet - Lunasta 100% vedonlyöntibonus 200€ asti! Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

1.97

Hyödynnä 200% bonus 200€ asti uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mozzart - Lue arvostelu

1.95

Mozzart - Avaa pelitili ja lunasta 100€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Casumo - Lue arvostelu

1.94

Casumo - Lunasta 100€ tervetulobonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

1.93

Hyödynnä Betssonin 100% talletusbonus aina 100 asti! Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Rolle-setä