KHL: Traktor Tsheljabinsk - TsSKA Moskova

Julkaistu: 02.09.2018 08:01


KHL: Traktor Tsheljabinsk - TsSKA Moskova
KHL | Traktor Tsheljabinsk - TsSKA Moskova | 15:00
KHL-kausi 2018-2019 starttasi eilen Ak Bars Kazanin ja SKA:n ottelulla. SKA vei ottelun nimiinsä selkein 1-6 lukemin ja vaikka pietarilaiset menettivät Kovalchukin NHL:ään, on SKA selkeitä mestarisuosikkeja tällä kaudella. KHL koki isoja sääntömuutoksia alkaneelle kaudelle, mutta esimerkiksi paljon puhuttanut palkkakatto alkaa näkyä vasta parin vuoden kuluttua.

TsSKA on jo alkaneella kaudella myös kova ja on avausottelussaan tänään selkeä ennakkosuosikki. Moskovalaiset matkustavat Traktor Tsheljabinsin vieraaksi. Viimeinen harjoitusottelu ennen kauden alkua päättyi TsSKA:n tappioon Moskovan paikalliskamppailussa Dynamo Moskovaa vastaan. Sitä ennen naputettiin viisi lämmittelyvoittoa.

Traktorit puksuttaa tasaisesti läpi kauden, mutta ei herätä sen suurempia tunteita. Harjoitusottelut olivat vaihtelevia ja kysymysmerkkejä löytyy. Ruotsalaishyökkääjä Richard Gynge on ollut harjoitusotteluissa pirteällä pelipäällä ja hänen kauttaan kannattaa seurata.

TsSKA pyrkii avaamaan kauden SKA:n tavoin räväkästi, eikä jätä mitään arvailujen varaan. Kahden maalin voitolle irtoaa vielä hyviä kertoimia.

Pelivalintamme:

Aasialainen tasoitusveto - TsSKA Moskova -1 @2.10

Unibet - Lue arvostelu

2.10

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

2.10

LeoVegasilta nyt parannettu tervetuliasbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.10

2x25€ ilmaisvedot ilman kierrätysvaatimusta!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

2.10

888sport tarjoaa 30€ ilmaisvedot kaikille uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan