FA Cup: Tranmere - Tottenham

Julkaistu: 04.01.2019 14:59


FA Cup: Tranmere - Tottenham
FA Cup | Tranmere - Tottenham | 21:45
FA Cupin ottelussa Tranmere vastaan Tottenham ratkaiseva juttu on se, että millä asenteella ja kokoonpanolla Spurs peliin lähtee. Joukkueide tasoero on huima. Spurs on Valioliigan kolmonen ja pelaa vielä mestaruudesta. Tranmere nousi viime vuonna National -liigasta League Two -sarjaan.

Spursin manageri Mauricio Pochettino laittaa aivan varmasti kentälle kakkosketjun pelaajia. Joulukuun oli Valioliigan kärkijoukkueille raskas, ja vielä aiemmin tällä viikolla pelattiin liigakierros. Kakkosmiehilläänkin Tottenham on aivan eri planeetalta kuin Tranmere. Tänä iltana Spursin avauksessa saattaa olla esimerkiksi 19 maaottelua Espanjan paidassa pelannut Fernando Llorente sekä 41 peliä Walesin paidassa pelannut Ben Davies. Tranmere ei saa tällaisiä pelaajia ennen kuin he ovat pelkkiä jäähdyttelijöitä.

Tranmerella on kyllä kova historia cup -turnauksissa. Kaudella 1999-2000 se oli Liigacupin finaalissa ja FA Cupin neljännesfinaalessa, jossa se nitisti matkalla loppuotteluun neljä Valioliigan joukkuetta. Vuosituhannen vaihteen tienoilla Tranmere pääsi kolme kertaa viidessä kaudessa FA Cuin neljännesfinaaleihin.
Tämän jälkeen Englannin parhaiden seurojen ja alasarjojen joukkueiden ero on vain kasvanut.

Joukkueiden vireellä ei niin kovin paljon tässä ole väliä. Sen voi kuitenkin todeta, että Tranmere on pelannut kaksi viimeistä tasan ja Tottenham on voittanut viimeisistä kymmenestä ottelusta seitsemän.

Spurs on parempi ja peli on sille pakkopullaa, mutta Tranmerelle ilta on yksi kauden suurtapahtuma. Spursilla on vaihtomiehiä mukana, ja Tranmere tappelee tosissaan. Jos alle 3.5 maalia -betsille saa kerrointa yli 1.65, niin kannattaa vetää liipasimesta. Osuu yli 60 kertaa sadasta.

Pelivalintamme:

alle 3.5 maalia @1.77

Expekt  - Lue arvostelu

1.77

Lunasta jopa 100€ ilmaisvetosi Expektille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsafe - Lue arvostelu

1.68

Betsafelta peräti 200€ vedonlyöntibonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

1.68

Kaksi bonusvaihtoehtoa: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Nordicbet - Lue arvostelu

1.68

Yksi parhaista! Hyödynnä Nordicbetin 170€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

1.68

Nappaa 100€ vedonlyöntibonus Betssonille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

1.66

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

1.66

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan