EM-karsinnat: Tshekki - Bulgaria

Julkaistu: 06.06.2019 15:26


EM-karsinnat: Tshekki - Bulgaria
EM-karsinnat | Tshekki - Bulgaria | 21.45 | Tshekki isännöi perjantaina Bulgariaa kotikentällään EM-karsinnoissa. Tasaisessa A-lohkossa jokainen piste on tärkeä.
Tshekki aloitti karsinnat heikosti, kun se jäi Englannin jyrän alle tylyin 5–0-lukemin. Joukkueella ei ollut mitään eväitä haastaa Englanti tuossa ottelussa, mutta tshekkien onneksi lohkon päävastukset tulevat muualta.

Lohkon viidestä joukkueesta Englanti on selkeä ennakkosuosikki, mutta neljä muuta joukkuetta ovat melko tasaiset. Kun otteluita on jokaisella joukkueella vain kahdeksan, jokainen piste on todella tärkeä.

Tshekki on avausottelun murskatappiosta huolimatta lohkon kakkossuosikki etenemään kisoihin. Joukkueesta löytyy useita Euroopan huippusarjoissa pelaavia pelaajia, ja maa on Tshekkoslovakian aikojen jälkeen selviytynyt jokaisiin EM-kisoihin.

Bulgarian karsinnat alkoivat kahdella 1–1-tasapelillä – ensin kotikentällä Montenegroa vastaa, sitten vieraissa Kosovoa vastaan. Tshekki on joukkue, joka sen pitäisi lyödä päästääkseen kisoihin, joten tämä ottelu on erittäin tärkeä.

Bulgarialla ei ole paperilla niin laadukas ryhmä kuin Tshekillä. Joukkue koostuu pääasiassa kotimaan liigassa pelaavista pelaajista, ja Euroopan TOP 5 -liigoista on vain yksi pelaaja – Kiril Despodov, joka pelasi tällä kaudella vain neljä ottelua Cagliarissa.

Tshekki on ottelun ennakkosuosikki, mutta Bulgariaa ei ole mikään heittopussi. Joukkue on pystynyt kiusaamaan Tshekin tasoisia joukkueita ennenkin. Puolustuspeli on Bulgarian suurin vahvuus, sillä vuoden 2018 alusta lukien se on päästänyt kymmenessä ottelussa ainoastaan kerran enemmän kuin yhden maalin.

Pelivalintamme otteluun on Bulgaria +1. Lähtökohdat ovat hieman tasaisemmat, mitä kertoimet antavat olettaa, ja ottelun tärkeys huomioon ottaen maalit pysyvät varmasti vähissä. Bulgarialla on saumat yllättää ja hakea ainakin piste, ja tällä vedolla maalin tappiokin palauttaa panoksen.

50€ bonus + 100% kerroinkorotus ensimmäiselle yhdistelmävedolle!


Energybet antaa kaikille pelaajille jopa 50€ bonuksen, jonka voit käyttää ensimmäisen yhdistelmävetosi panostukseen. Samalla ensimmäinen yhdistelmävetosi kerroin tuplataan! Siirry Energybetille tästä tai lue lisää bonuksesta Energybet arvostelustamme.

Pelivalintamme:

AH: Bulgaria +1 @1.75

LeoVegas - Lue arvostelu

1.75

LeoVegasilta nyt parannettu 100€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.75

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot aina 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

1.75

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

1.75

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Redbet - Lue arvostelu

1.75

Hyödynnä 100€ edestä ilmaisvetoja Redbetillä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

1.74

Hyödynnä Betssonin 100€ vedonlyöntibonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsafe - Lue arvostelu

1.74

Betsafe tarjoaa 100% bonuksen 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
NordicBet - Lue arvostelu

1.74

Yksi parhaista! Hyödynnä NordicBetin 170€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Energybet - Lue arvostelu

1.72

Tuplaa ensimmäisen yhdistlemävetosi kerroin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Nopeampi - Lue arvostelu

1.71

Nopeampi - Pelaa ilman rekisteröitymistä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan