Koripallon MM-karsinta: Tshekki - Ranska | Kotijoukkue aliarvostettu tässä ottelussa!

Julkaistu: 30.11.2018 12:15


Koripallon MM-karsinta: Tshekki - Ranska | Kotijoukkue aliarvostettu tässä ottelussa!
Koripallon MM-karsinta | Tshekki - Ranska | 19:00
Katso ilmaiseksi
Live Stream: Unibet.com
Katso tämä ja kaikki muut Koripallon MM-karsintaottelut ilmaiseksi netissä! Lue lisäohjeita urheilun live streameistä Live Stream-sivultamme tai siirry suoraan Unibetin sivustolle tästä.

Tshekki isännöi Ranskaa koripallon MM-karsinnoissa ja kyseessä onkin lohkon kärkikamppailu. Ranska johtaa lohkoa, mutta Tshekki on toisella sijalla tasapisteissä ja molemmat joukkueet ovat vahvasti kulkemassa kohti Kiinan MM-kisoja. Tänään Tshekki on asetettu kotikentällään isoksi altavastaajaksi, mistä emme aivan ole samaa mieltä vedonlyöntimarkkinan kanssa. Ranska on ansaitusti ennakkosuosikki, eikä Euroopasta montaa maata löydy ketä vastaan Ranska ei olisi suosikki, mutta Tshekin saadessa jopa 9 pistettä olemme tässä ottelussa heidän puolellaan.

Ranska pelasi Suomea vastaan viimeisimmän karsintaottelunsa, jossa voitti Susijengin tylysti 83-67. Ranskalla oli alkusyksystä vahva joukkue jalkeilla, vaikka peli ei aivan kulkenutkaan ja Ranska hävisi muunmuassa Bulgariaa vastaan. Nyt NBA ja Euroliiga on käynnissä ja Ranskan rosteri on vaihtunut hyvin paljon. Jopa seitsemän eri pelaajaa on eriä mitä alkusyksystä ja aloitusviisikosta vaihtuu neljä pelaajaa. Muun muassa Nicolas Batum on Charlotte Hornetin mukana NBA:ssa ja Nando De Colo TsSka Moskovan kanssa Euroliigassa.

Tshekki on voittanut 7/8 karsintaotteluistaan ja heidän kokoonpanossaan vaihtuvuutta on hieman vähemmän kuin Ranskalla. Heillä kuusi pelaajaa aiemmissa syksyn peleissä ollutta pelaajaa ei ole mukana, joista yksi on NBA:ssa Washinton Wizardsin mukana oleva Tomas Satoransky. Pari vaihtopelaajaa pelaa NCAA:ssa yliopistokorista ja kaksi Euroliigapelaajaa on poissa. Tshekillä kuitenkin ydinrosteti on paremmin kasassa kuin Ranskalla ja aloitusviisikossa viime peliin verrattuna on kaksi muutosta.

Uskomme Tshekin pystyvän pitämään Ranskan tiukilla kotietunsa myötä. Lähes kymmenen pistettä on hyvin paljon, kun puhutaan kotiottelusta Euroopassa, missä koripallokulttuuria löytyy runsaasti ja kotiyleisöt ovat useasti hyvin joukkueensa takana. Ranska tulee olemaan vahva ja heillä on Euroopassa myös Euroliigan ulkopuolellakin hyvin tasokkaita pelaajia, mutta eivät he loppusyksyn ensimmäisessä karsintaottelussa ilman pidempää yhdessäoloa ja harjoittelua pysty Tshekkiä nujertamaan näin isoilla lukemilla.

Pelaa vedonlyöntiä ilman rekisteröintiä!


Speedybet tarjoaa vedonlyöntiä ilman rekisteröintiä! Pääset nyt pelaamaan urheiluvedonlyöntiä ilman ainaisia dokumenttien lähettelyä tai rekisteröintejä. Tutustu Speedybet arvosteluumme tästä tai siirry pelaamaan Speedybetille suoraan.

Pelivalintamme:

Tshekki +9 @1.91

Coolbet - Lue arvostelu

1.91

Kaksi bonusvaihtoehtoa: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Speedybet - Lue arvostelu

1.89

Speedybet - Vedonlyöntiä ilman rekisteröintiä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Goliath - Lue arvostelu

1.89

Goliath - 10€ ilmaisveto uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.89

Mobilebet - 300% tai 300€ bonusta ensitalletuksellesi!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.89

ComeOn - 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Rizk - Lue arvostelu

1.89

Rizk tarjoaa nyt 100€ bonuksen uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bet90 - Lue arvostelu

1.89

Nappaa 100€ bonus Bet90:lle!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mychance - Lue arvostelu

1.89

Mychance - Uusin suomenkielinen sivusto tarjoaa 100€ bonuksen!Lue arvosteluSiirry pelaamaan