KHL Playoffs: TsSKA Moskova - Jokerit | Pelaa Jokerien 4,50 kerrointa riskittömästi!

Julkaistu: 14.03.2018 00:31


KHL Playoffs: TsSKA Moskova - Jokerit | Pelaa Jokerien 4,50 kerrointa riskittömästi!
KHL Playoffs | TsSKA Moskova - Jokerit | 18:30
LeoVegas LeoVegas
Helsingin Jokerit jatkavat perjantai-iltana playoff-urakkaansa, kun joukkue kohtaa Moskovassa TsSKA:n. TsSKA selvitti tiensä puolivälieriin ottamalla puhtaan 4-0 sarjavoiton Spartak Moskovasta, kun taas Jokerit joutui kertaalleen taipumaan Sochin ottaessa avausvoiton Helsingissä joukkueiden ensimmäisessä kohtaamisessa. Narrit kuitenkin kasasivat rivinsä ja hoitivat sarjan 4-1 lukemin kotiin.

Nyt Jokereilla on kova vastus heti alussa, kun Venäjän Armeijan joukkue TsSKA on isäntänä. Tuomarien rooli varmasti tulee puhuttamaan, mutta onneksi siitäkin voi lyödä vetoa. Ei olisi ensimmäinen kerta Narrien KHL-uralla, kun tuomarien toiminta nousee otsikoihin.

Jokerit esittivät loppukaudesta ja playoffien ensimmäisessä ottelussa laiskaa ja saamatonta kiekkoa, mutta onnistuivat kasvamaan joukkueena paljon viimeisien ottelujen aikana. Jokerileiristä etenkin Jormakan, Palolan ja Tolvasen otteet ovat olleet vakuuttavia ja näiden taistelijoiden panokseen kannattaa tukeutua tässäkin parissa. Etenkin Eeli Tolvasen laukaus ylivoimalla ja totta kai miehen hyvä liike myös tasaviisikoin tulee näyttelemään suurta roolia.

Tolvasen maalille & Jokerit voitolle MrGreen tarjoaakin todella kovaa kerrointa, joka palauttaakin rahat peräti 11 kertaa takaisin.MrGreen tarjoaa 2x25€ ilmaisvetoja ensitalletusbonuksena ja ne ovat täysin kierrätysvapaita. Esimerkiksi: Jos pelaat MrGreenin 25€ ilmaisvedon kohteelle Eeli Tolvanen tekee maalin & Jokerit voittaa ja se toteutuu niin voitat 275€ ja voit nostaa kierrätysvapaat voittosi pankkitilillesi!

TsSKA:n ja Jokerien kohtaamiset ovat kauttaaltaan olleet hyvinkin tasaisia. Joukkueiden viimeisestä kymmenestä kohtaamisesta Jokerit on ottanut kaksi voittoa, TsSKA kolme voittoa ja loput otteluista on jouduttu ratkomaan vasta varsinaisen peliajan jälkeen. Kyseessä on äärimmäisen tasainen pari jälleen, mitä se on ollut jo vuosia ja siksi onkin todella erikoista miten kertoimenlaskijat ovat asettaneet Jokerien voitolle peräti 4,50 kertoimen.

TsSKA ei kuitenkaan ole mikään ylitse muiden joukkue edes kotonaan, kun heidän viimeisestä kymmenestä kotiottelusta joukkue on pelannut tasan kahdesti ja hävinnyt neljä kertaa. Jokerit omaavat hyvät mahdollisuudet siis tehdä TsSKA:n kotisaldolle entistä enemmän hallaa.

Narrilauma pystyy aktiivisella kulmapelillään aiheuttamaan tuskaa myös TsSKA:lle, kun joukkue vain käyttää maalipaikkansa hyväksi ja maalivahtipeli ei koe inflaatiota kesken ottelun. Jokerit ovat vedonlyöjien silmissä parempi vaihtoehto, kuin TsSKA jonka kertoimet laahaavat maassa ilman mitään aihetta.

Vähiten maaleja runkosarjassa päästänyt TsSKA tulee olemaan kuitenkin Jokerien ylivoiman kanssa vaikeuksissa mikäli Lepistö - Tolvanen yhteys jatkaa onnistunutta toimintaa ja Tolvanen saa vedot kohdistettua muualle kuin maalivahdin syliin. Jos Jokerit onnistuvat pitämään Kaprizovin ja Shalunovin aisoissa, niin voitto ja isot ryöstöpisteet ovat hyvin lähellä totuutta.

Pelaa Jokerien voittoa riskittömästi Redbetillä!


Voit lyödä vetosi Jokerien voitolle riskittömästi. Redbet vedonlyöntisivusto tarjoaa 20€ riskittömän vedon uusille pelaajille. Tarjous ei sisällä lainkaan kierrätysvaatimuksia. Alla ohjeet miten saat riskittömän vedon.

Näin lunastat riskittömän vetosi:


  1. Siirry Redbetin sivustolle tästä >>
  2. Rekisteröi ilmainen pelitili
  3. Tee talletus ja lyö 20€ veto Jokerien voitolle (kertoimella 4,50)
  4. Saat heti 2x10€ ilmaisvedot ilman kierrätystä, vaikka vetosi ei osuisikaan

Lyö 20€ Jokerien voitolle. Mikäli Jokerit voittavat, tienaat 90€ ja voit kotiuttaa voittosi heti. Lopputuloksesta riippumatta sinulla on lisäksi 2x10€ ilmaisvetoja pelitililläsi, jotka ovat täysin kierrätysvapaita. Ilmaisvetojen panos ei kuulu mukaan voittoihin.

Pelaa Jokerit 4,50 kerroin riskittömänä vetona

Lisää sivustosta sekä bonuksen ehdoista voit lukea täältä: Redbet bonus ja kokemuksia >>

Pelivalintamme:

1X2: Jokerit @4.70

LeoVegas - Lue arvostelu

4.70

LeoVegasilta nyt parannettu tervetuliasbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

4.70

2x25€ ilmaisvedot ilman kierrätysvaatimusta!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Nordicbet - Lue arvostelu

4.60

Hyödynnä 100€ bonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

4.60

Nappaa 100€ bonusta Betssonilta!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsafe - Lue arvostelu

4.60

Betsafelta peräti 200€ vedonlyöntibonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Redbet - Lue arvostelu

4.50

Hyödynnä 20€ ilmaisvedot ilman kierrätystäLue arvosteluSiirry pelaamaan