MM-karsinnat: Turkki - Gibraltar

MM-karsinnat | Turkki - Gibraltar | 19:00 | 13.11.2021
Kohde sulkeutuu: 13.11.2021 19:00
Turkki on niin ylivoimainen, että sen voittokerroin on vain 1.01. Mutta kuinka monta maalia se tekee?Turkki vie tämän matsin 99 kertaa sadasta, mutta kuinka monta maalia Turkki tekee? Vetomarkkina antaa Turkille voittokertoimeksi 1.01, mutta sen olisi aivan hyvin voinut jättää ilmoittamatta.
Gibraltar on MM-karsintalohkon viimeinen. Sillä on puhdas saldo 0-0-8 ja maalierona 3-34. Turkki on lohkokolmonen, Norja on kaksi pistettä edellä.
Tilanne lohkossa menee tiukaksi. Norjallakin on ensin helppo ottelu Latviaa vastaan, mutta viimeisellä kierroksella Norja pelaa Hollantia vastaan vieraissa ja Turkki vieraissa Montenegroa vastaan. Luultavimmin Norja ottaa kahdesta matsista kolme pistettä, jolloin Turkki tarvitsee voitot molemmista otteluista.

Turkki ei ole ollut viime matseissa häävissä iskussa, mutta ei tämän ottelun lopputulos ole kiinni Turkin pelivireestä. Ylivoimainen se on joka tapauksessa. Viimeksi Turkki voitti kehnon Latvian vieraissa niukasti 2-1. Sitä ennen se oli pelannut kotonaan Norjan kanssa 1-1 ja hävinnyt Hollannissa rumasti 1-6.

Gibraltar pelasi viimeksi vieraissa Hollantia vastaan ja tulos oli odotettu 0-6. Kotonaan Gibraltarissa joukkue hävisi Montenegrolle 0-3. Norjassa Gibraltar jotenkin ihmeen kaupalla osui maaliinkin, kun tappio tuli 1-5. Jotain kuitenkin kertoo Norja-matsin laukaisutilasto, jonka Norja voitti 43-4. Hollannissa kotijoukkue laukoi 31 kertaa, eli parempia futismaita vastaan Gibraltar joutuu oikeastaan aivan koko ajan puolustamaan ja pitämään lihamuuria boksissaan.

Ainakin viisi maalia


Vaikka Gibraltar onkin futiksen pienin eurooppalainen maa yhdessä San Marinon kanssa, niin ei sen joukkue aivan pubiporukka ole. Gibraltarin suurin seura Lincoln Red Imps ainakin ilmoittaa olevansa ammattilaiseura, ja ehkä se palkka riittää kokopäivätoimiseen treenaamiseen.

Kokoonpanoista voisi sanoa sen verran, että Turkin Yazici on pelikiellossa. Yilmaz varmaankin on kärjessä ainakin niin kauan, että Turkki tekee pari maalia. Joukkueella ei ole loukkaantumisongelmia, mutta peluutuksessa voi olla rotaatiota, kun seuraava matsi on jo tiistaina.
Gibraltar on kokenut tai ainakin iäkäs joukkue, mutta eipä tästä taida nyt olla apua. Puolustuksessa pelaavat varmaankin 38-vuotias Chipolina, 36-vuotias Wiseman sekä 35-vuotias Mouelhi.


Hollanti teki Gibraltaria vastaan kuusi, Norja teki viisi ja Slovenia kesällä treenimatsissa viisi. Nämä kai voisivat olla lähimmät vertailukohdat. Lapulle yli 5 maalia asian handicap. Bet365:llä on selkeä markkinatoppi, joka tukee betsivalintaa. Tasan viidellä rahat saa takaisin.

Runsaan kohde- ja lajivalikoiman omaava ComeOn! tarjoaa uudelle asiakkalle 100% bonuksen 300€ asti, jolloin saat 150€ talletuksella 300€ pelirahaa. Lue lisää ComeOnin! bonuksesta täältä tai siirry suoraan hakemaan markkinoiden yksi isoimmista talletusbonuksista tästä!

Pelivalintamme:

Yli 5 maalia asian handicap @1.92

Bet365 - Lue arvostelu

1.92

Hyödynnä 100% bonus 50€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Pinnacle Sports - Lue arvostelu

1.8

Hyödynnä alan parhaat kertoimetLue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

1.77

Hyödynnä 100% bonus 100€ asti uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.77

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

1.77

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Anders