MM-karsinnat: Turkki - Montenegro

MM-karsinnat: Turkki - Montenegro
MM-karsinnat | Turkki - Montenegro | 21:45 | 1.9.2021
Kohde sulkeutuu: 01.09.2021 21:45
Turkki on nykyään hyökkäävä joukkue. Se teki Hollantiakin vastaan neljä kassia.Turkki on kolmen matsin jälkeen MM-karsintalohkonsa kärjessä, ja se on maalle hyvä homma, kun joukkue ehti jo kohdata Hollanninkin. Kovin epätasaisesti Turkki on kuitenkin pelannut. Karsinnat alkoivat komealla 4-2 -voitolla oranssipaitaisista lohkosuosikeista, mutta sitten viime matsissa Turkki onnistui söhläämään niin, että kotikentällä se pelasi 3-3 -tasurin umpikehnon Latvian kanssa.

Se on käsittämätöntä kuinka hyvin heikko Latvia onnistui tekemään Turkin Istanbulissa kolme kassia. Eikä Turkki edes dominoinut ottelua erityisen selvästi, se voitti maalia kohti menneet laukauksetkin vain 7-4.
Ennen Latvia-mokaa Turkki oli ottanut komean 3-0 -vierasvoiton Norjasta.

Montenegro aloitti karsinnat kahdella voitolla. Nurin menivät lohkon pohjille rankatut Latvia sekä Gibraltar. Viime matsissa Montenegro hävisi kotonaan Norjalle 0-1.

EM-kisat menivät Turkilta pieleen


Useampikin futisekspertti uumoili, että Turkki olisi voinut olla viime kesän EM-turnauksen musta hevonen. Pieleen kuitenkin meni. Senol Gunesin valmentama Turkki ei saanut alkulohkossa pisteen pistettä, ja ainoastaan Kahveci teki turnauksessa maalin, ja se oli Sveitsiä vastaan.
Gunesilla on Turkin jalkapalloliiton tuki takanaan, ja näytti se kannattavan MM-karsinnoissa ennen Latvia-matsia.
Turkki on nykyään hyökkäysvoittoinen ryhmä. Hollannin maaliin tehdyt neljä kassia – joista Yilmaz teki kolme – sekä kolme maalia vieraissa Norjaa vastaan ovat tästä merkkinä.

Montenegro pelasi viimeksi kesäkuun alkupuolella treenimatsin Israelia vastaan. Häviö tuli 1-3. Viimeisissä kolmessa matsissa joukkue on tehnyt vain yhden maalin. Kyllä joukkueella olisi materiaalia parempaan. Kärkimiehistä Jovetic on tehnyt Hertha Berlinille tämän kauden Bundesliigassa jo maalin. Tästä matsista Jovetic tosin on loukkaantumisen vuoksi sivussa.
Montenegrolaiset pelaavat hyvän tason eurooppalaisissa futissarjoissa.

Korona sotkee Turkin kokoonpanosuunnitelmia. Leicesterin pakki Soyuncu ei pääse matkustamaan ollenkaan Englannin koronasäädösten vuoksi.


Turkin voittokerroin on noin 1.50 ja se lienee kohdallaan. Yli 2.5 maalia saa yli kakkosen kertoimia ja sehän on nyky-Turkin matsiin mitä mainion lukema.

Runsaan kohde- ja lajivalikoiman omaava ComeOn! tarjoaa uudelle asiakkalle 100% bonuksen 300€ asti, jolloin saat 150€ talletuksella 300€ pelirahaa. Lue lisää ComeOnin! bonuksesta täältä tai siirry suoraan hakemaan markkinoiden yksi isoimmista talletusbonuksista tästä!

Pelivalintamme:

yli 2.5 maalia @2.06

Pinnacle Sports - Lue arvostelu

2.06

Hyödynnä alan parhaat kertoimetLue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

2.06

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.05

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

2.05

Hyödynnä 200% bonus 200€ asti uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bet365 - Lue arvostelu

2.05

Hyödynnä 100% bonus 50€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

2.00

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

2.00

ComeOn - 150€ talletuksella 300€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Anders