Counter Strike - StarSeries i-League Season 7: Tyloo - Big

Julkaistu: 01.04.2019 22:43


Counter Strike - StarSeries i-League Season 7: Tyloo - Big
Counter Strike - StarSeries i-League Season 7 | Tyloo - Big | 12:00
NordicBet NordicBet
Kiinan Shanghaissa on käynnissä StarSeries i-League kausi 7-turnaus. Menossa Sveitsinkello systeemillä pelattavat alkuerät ja jokainen joukkue on mitellyt turnauksessa kolmen ottelun verran. Kohteessamme iskevät yhteen kiinalainen TYLOO ja saksalainen BIG. Molemmat joukkueet ovat voittaneet yhden pelaamistaan otteluista, ja hävinneet kahdesti. Joukkueet pelaavat siis ottelussa selät seinää vasten - Häviäjä saa alkaa irroittelemaan johtoja koneistaan, kun taas voittaja pääsee pelaamaan vielä kerran jatkopaikasta. Tämä ottelu pelataan Best of 3 käytännöllä, ja turnaushan on siis livenä paikan päällä pelattava Lan tapahtuma.

TYLOO on kotijoukkueena yleisön suuri suosikki. Avausottelussa vastaan asettunut Renegades palautti kuitenkin realiteetit pelimaailmaan ja Australialaiset napsivat pisteet helposti yleisön villistä kannustuksesta huolimatta. Seuraavan ottelun toinen kiinalaisjoukkue Panda olikin sitten suupala kokeneelle Tyloo viisikolle. Ottelu päättyi suoraan 2-0, mutta mainittava on että kartat olivat yllättävänkin tasaiset Tyloon murskaus odotuksista huolimatta. Viimeinen tähän mennessä pelatuista alkusarjan otteluista päättyi 2-1 tappioon venäläistä Spirittiä vastaan.

Saksan ylpeys Big ei myöskään ole aivan yltänyt tasolle, jota ennen turnauksen alkua voitiin odottaa. Tapahtuma alkoi kahdella 2-0 tappiolla Vitalitya ja Na´Via vastaan, mutta kolmannen ottelun brasilialainen Pain olikin jo helpompi vastus, voiton irrotessa myös selkeästi lukemin 2-0. Odotettavaa kuitenkin on että Fatih "gob b" Dayik saa omansa pelaamaan tasolla, jossa Tyloolla ei juuri pitäisi olla vastaan sanomista. Saksalaisten kiiltokuvapoika ja suurin suosikki Johannes "tabseN" Wodarz on tilastoiltaan ottelun johtotähti, ja tulee kantamaan isoa viittaa taistelussa kohti voittoa.

Viimeiset kaksi joukkueen vastakkaista ottelua ovat päättyneet saksalaisen Big:n voittoon rumilla lukemilla 16-1 ja 16-2, eikä tässä ottelussa kyllä juuri ole muutosta tilastoihin odotettavissa. Vedonlyöntivälittäjät antavat Bigille mukavahkon keroimen, joten tällä voi melko varmasti kasvattaa pitkävetolapun kerrointa ilman sen suurempia riskejä.

Peliä voi seurata osoitteesta: www.twitch.tv/starladder_cs_en2 - Selostus englannin kielellä.

Lunasta 2x13,37€ riskitöntä vetoa!


Uusi esportsbetting.com sivusto tarjoaa kaikille uusille pelaajille 5€ ilmaista pelirahaa, sekä lisäksi ensimmäisen talletuksen jälkeen kaksi 13,37€ arvoista riskitöntä vetoa! Lyö vetosi ja jos et tällä kertaa osunut, saat panoksesi takaisin! Lue lisää tarjouksesta täältä tai siirry suoraan esportsbettingille tästä >>

Pelivalintamme:

Big @1.67

Mr Green - Lue arvostelu

1.67

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot aina 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

1.67

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

1.67

LeoVegasilta nyt parannettu 100€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Rizk - Lue arvostelu

1.60

Rizk tarjoaa nyt 100€ bonuksen uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Esportsbetting - Lue arvostelu

1.60

Uusi eSportsiin erikoistunut sivusto tarjoaa 5€ ilmaista pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan