UFC: Tyron Woodley - Darren Till

Julkaistu: 07.09.2018 21:25


UFC: Tyron Woodley - Darren Till
UFC | Tyron Woodley - Darren Till | 07:15
Mielenkiintoinen ottelu välisarjan mestaruudesta, missä vastakkain ovat (C) Tyron Woodley ja (#2) Darren Till. Molemmat omaavat huomattavan alasvientien torjuntaprosentin; Woodley 94.83% ja Till 83.33%, UFC keskiarvon ollessa 61% luokkaa. Ottelussa ollaan siis todennäköisesti paljon toisissaan kiinni ja haetaan rauhassa paikkaa viedä ottelu alas. Näin ainakin Woodley tulee toimimaan, Tillin ollessa vahvempi pystyottelija.

Woodley (18-3-1) on ottelijoista se kokeneempi ja fyysisempi. Viidettä kertaa mestaruuttaan puolustamaan lähtevä Woodley on kertoimien valossa kääntynyt ennakkosuosikista altavastaajaksi. Darren Till (17-0-1) vuorostaan kääntynyt ennakkosuosikiksi. Till ei ole urallaan hävinnyt vielä yhtäkään ottelua, nyt hänellä on kuitenkin edessään uransa tähän asti tärkeimmässä ottelussa myös uransa kovin vastustaja.

Ottelun käsikirjoitus on todennäköisesti seuraava: Till, joka varmasti haluaa pitää ottelun pystyssä, ei saa pidettyä Woodleytä oikealla etäisyydellä räjähtäviin iskuihinsa. Vuorostaan vahvempana painijana Woodley haluaa varmasti olla Tillin kanssa paljon häkkiä vasten ja siten hakea alasvientiä. Kummatkin omaavat painavat lyönnit ja tyrmäys tässä ottelussa ei ole mahdottomuus. Uskon silti vahvasti, että Woodley tulee ratkaisemaan ottelun viimeistään tuomareilla, koska ei anna Tillille mahdollisuuksia tyrmätä itseään pystyssä ja matossa Till on auttamatta pulassa väkivahvan painijan kanssa.

Pelivalintamme:

Voittaja: Tyron Woodley @2.25

Unibet - Lue arvostelu

2.25

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

2.15

ComeOn - 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Nordicbet - Lue arvostelu

2.14

Yksi parhaista! Hyödynnä Nordicbetin 100€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsafe - Lue arvostelu

2.14

Betsafelta peräti 200€ vedonlyöntibonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

2.12

Lunasta 100% talletusbonus 150€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan